(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
OP Siikalatva

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

TOIMITUSJOHTAJA, OP Siikalatva

 

Siikalatvan Osuuspankin asiakasliiketoiminnan volyymi on noin 170 miljoonaa euroa ja asiakasmäärä noin 5300. Vakavaraisuutemme on hyvä. Meillä on nuorekas, innokas ja motivoitunut henkilökunta (7), joka on vahva voimavaramme. Pankillamme on toimipaikat Rantsilassa ja Kestilässä. Ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen antavat toiminnallemme vakaan arvopohjan.

 

Etsimme nyt pankillemme Toimitusjohtajaa vastaamaan pankkimme operatiivisesta johtamisesta ja kehittämisestä.

 

Toivomme sinulta

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kyky ja voimakas tahto kehittää pankkimme liiketoimintaa kannattavasti ja riskeistä huolehtien alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinulla on näyttöä tuloksellisesta toiminnasta ja kokemusta finanssialalta. Osaat esimerkilläsi johtaa ihmisiä, numeroita ja asioita.


Herätät luottamusta niin asiakkaiden kuin henkilöstön keskuudessa. Olet taitava verkostoitumaan ja vahvistat pankkimme asemaa toimialueellamme. Olet myös innostava, kannustava ja edistät perustehtävämme mukaisen strategian toteutumista. Maa- ja metsätalousrahoituksen osaaminen katsotaan eduksesi.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa osaavaa ja innostunutta joukkoa sekä kehittää pankkiamme toimialueella. Käytössäsi on OP Ryhmän kattavat edut.

Siikalatvan kunta sijaitsee Suomen keskipisteessä ja meiltä on matkaa Ouluun 60 kilometriä. Kunnan asukasluku on noin 5100.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Silja Kantola, puh. 050 354 1764.

Lähetäthän meille hakemuksesi OP Careers- sivuston kautta viimeistään 30.8.2020.

Teemme valitulle henkilölle tehtävän vaatimusten mukaiset taustaselvitykset.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 100 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.