(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
OP Koti Kainuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Avaamme toiminnassamme uuden oven ja etsimme OP Koti Kainuu Oy:lle 

 

TOIMITUSJOHTAJAA

 

Tehtävästä

Pääset vastaamaan yrityksemme liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Tavoitteesi on kasvattaa ja vahvistaa markkinajohtajuuttamme, sekä näyttää meille tietä kohti sujuvampaa toimintaa hyödyntämällä digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Myynnin johtamisen lisäksi toimit myös innostavana ja motivoivana esimiehenä koko henkilökunnallemme, ja mahdollistat heidän onnistumisensa ja jatkuvan kehittymisensä. Verkostoidut taitavasti ja aktiivisesti alueellisten toimijoiden kanssa, ja rakennat liiketoimintojamme kehittävää yhteistyötä pankkimme kanssa. Roolissasi liikut koko alueellamme, joka kattaa Kajaanin, Kuhmon ja Sotkamon seudut.

 

Sinusta

Taustasi on liiketoiminnan johtamisessa. Sinulla on näyttöjä myynti- ja asiantuntijaorganisaation tuloksekkaasta johtamisesta sekä valmentava johtamistyyli, jonka avulla olet saanut aikaan tarvittavia muutoksia. Voisikin sanoa, että olet innostaja ja uudistaja, joka luo tekemisen meiningin hyvällä fiiliksellä koko porukalle! Herätät luonnostasi luottamusta niin työntekijöissä, asiakkaissa kuin paikallisissa yhteisöissäkin.

Toivottavasti takataskustasi löytyy lisäksi kaupallinen tai muu soveltuva korkeakoulututkinto, ja erilaisten modernien järjestelmien hyödyntäminen ja oppiminen sujuu sinulta kuin tanssi konsanaan. Ja mikä tärkeintä – olet rehti ja joustava tiimipelaaja, jolle OP:n arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä tekeminen - ovat yhtä suuri sydämen asia kuin meillekin.

 

Me tarjoamme

Saat mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta ja siivittämässä eteenpäin menevää työyhteisöämme kohti uusia menestystarinoita. Pääset näkemään yritysmaailmaa alueen aitiopaikalle ja työskentelemään rooliin, jollainen on harvoin tarjolla. Olemme vakavarainen ja vahva pankkien omistama yritys, joka on alueellaan markkinajohtaja. Meillä et jää koskaan yksin; roolissasi sinua tukevat OP Kodin ja omistajaosuuspankkien osaavat organisaatiot. Luonnollisesti tarjoamme sinulle myös erinomaiset OP Ryhmän työsuhde-edut.

 

Kiinnostuitko?

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa OP Kainuun toimitusjohtaja Teuvo Perätalo. Teuvon tavoitat numerosta 0407301509 seuraavina soittoaikoina ma 27.7. ja ke 29.7. klo 14-16. Jos sen sijaan uumoilet olevasi etsimämme osaaja ja ilmoituksemme sai sinut innostumaan, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi OP:n urasivuston kautta osoitteessa op-careers.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.8.2020.

 

Toivottavasti kuulemme sinusta!

 

Valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme huumausainetestin.

 

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä. Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut 2017-tutkimuksessa OP Koti oli jo seitsemättä kertaa peräkkäin yleisarvosanalla ja positiivisuudella mitattuna Suomen luotetuin välitysliike.