(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
ProAgria Länsi-Suomi ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Pitkäaikaisen toimitusjohtajamme jäädessä vuodenvaihteessa eläkkeelle etsimme nyt uutta

TOIMITUSJOHTAJAA

Uutena toimitusjohtajana kehität keskuksemme toimintaa nykyisen alueen ja rakenteen pohjalta. Maatalousasiakkaamme ovat isossa rakennemuutoksessa, ja myös meidän tulevaisuutemme sisältää paljon kehittämis- ja uudistumishaasteita. Johdat asiantuntijaorganisaatiotamme uudistusprosessissa, johon sisältyy mm. palveluiden suuntaamiseen, uusien palvelukonseptien kehittämiseen, toimintamme proaktiivisuuden lisäämiseen sekä digitalisaatioon liittyviä kehittämistarpeita. Pidät hyvää huolta taloudestamme ja sen kehittymisestä. Tärkeä osa työtäsi on myös yhteistyö sidosryhmiemme kanssa. Työhuoneesi voi sijaita joko Turussa tai Porissa.

Etsimme tähän tehtävään maatalouden kehityshaasteita hyvin tuntevaa johtajaa, jolla on osaamista sekä strategioiden rakentamisesta että toimeenpanosta. Sinulla on vankkaa kokemusta asiantuntijaorganisaatioiden menestyksellisestä johtamisesta maatalousympäristöstä sekä kyky johtaa muutosta kehittyvässä ympäristössä. Hallitset myös sidosryhmätyöskentelyn ja sinulla on hyvä talousasioiden osaaminen.

Johtajana saat ihmiset mukaasi ja sinulla on vahvat kommunikointi- ja viestintätaidot sidosryhmien suuntaan. Olet aidosti kiinnostunut maatalousalasta ja sen tulevaisuudesta.  Toiminnan kehittäjänä olet ennakkoluuloton ja ideointikykyinen.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersin seniorikonsultti Erkki Levä puh. 040 181 9695. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa https://aresnets.arespartners.fi/ 3.8.2020 mennessä. Haastattelut tehtävään käynnistyvät elokuussa viikolla 33.