(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA
Teräsrakenneyhdistys ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Oletko rakentamisen alalla kokenut tai muuten alaa hyvin tunteva vaikuttaja? Ymmärrätkö teräsrakentamisen roolin rakennusalan kokonaisuudessa ja haluat tulla luomaan alan toimijoille edellytyksiä menestyä kansainvälisesti kilpailluilla markkinoilla?

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä toisiin tehtäviin, etsimme nyt Teräsrakenneyhdistykselle asiantuntevaa ja aktiivista uutta johtajaa. Toimitusjohtajan tehtävässä pääset kehittämään pitkäjänteisesti yhdistyksen toimintaa yhteistyössä jäsenyritysten kanssa sekä vahvistamaan jäsenkuntaamme. Vastaat yhdistyksen operatiivisesta toiminnasta ja taloudesta sekä aktiivisesta yhteistyöstä hallituksen kanssa. Toimit yhteistyössä metalli- ja rakennusalan eri sidosryhmien kanssa edistäen toimialan tunnettuutta ja toimintaedellytyksiä. Pienen organisaation esimiestehtävässä olet mukana mm. viestinnän, koulutuspalveluiden ja tapahtumien toteuttamisessa hyödyntäen teknistä osaamistasi sekä vahvaa toimialatuntemustasi.

Haemme tehtävään rakentamisen alaa ja mahdollisesti metallirakentamistakin tuntevaa vaikuttajaa, jolla on ennen kaikkea kykyä verkostoitua ja vaikuttaa laajasti alan kehittämiseen. Arvostamme strategista ajattelutapaa yhdistettynä aktiiviseen otteeseen ja kiinnostukseen myös operatiivista työskentelyä kohtaan. Keskeistä on halu vaikuttaa ja työskennellä toimialan tulevaisuuden menestyksen mahdollistamiseksi, ja tässä yhteydessä tarvitset myös kykyä hyödyntää digitaalisia kanavia sekä palveluita mm. viestinnässä. Taustasi voi olla esimerkiksi teollisuuden, suunnittelutoimiston, urakoitsijan tai alan oppilaitoksen vaativista tehtävistä, sillä alan toimijoiden hyvä tuntemus katsotaan eduksi. Näkemyksen ja asiantuntemuksen ohella hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot ovat menestymisen kannalta keskeisiä ominaisuuksia. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa metallirakentamisen alalla ja tehtävän, jossa pääset hyödyntämään asiantuntemustasi laajassa sidosryhmäkentässä. Pääset kehittämään yhdistyksen toimintaa ja luomaan teräsrakennealan toimijoille edellytyksiä menestyä kansainvälisesti kilpailluilla markkinoilla.

Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoja hakuprosessista antaa 22.6.-10.7. välillä Mercuri Urvalissa Sanja Hovilainen, puh. 040 754 8107. Loma-ajalla 13.7.-7.8. voit jättää soittopyynnön sähköpostitse etunimi.sukunimi@mercuriurval.com. Tarkempia tietoja Teräsrakenneyhdistyksestä voi tiedustella nykyiseltä toimitusjohtajalta 22.-26.6. tai 3.-7.8.: Janne Tähtikunnas puh. 0400 893 583.

Jätäthän CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään to 9.8. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-15372.