(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
OP Rantasalmi

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

TOIMITUSJOHTAJA, OP Rantasalmi

 

Etsimme nyt pankillemme Toimitusjohtajaa vastaamaan pankkimme operatiivisesta johtamisesta ja kehittämisestä.

 

Toivomme sinulta

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kyky ja voimakas tahto kehittää pankkimme liiketoimintaa kannattavasti ja riskeistä huolehtien alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinulla on näyttöä tuloksellisesta toiminnasta ja kokemusta finanssialalta. Osaat esimerkilläsi johtaa ihmisiä, numeroita ja asioita.


Herätät luottamusta niin asiakkaiden kuin henkilöstön keskuudessa. Olet taitava verkostoitumaan ja vahvistat pankkimme asemaa toimialueellamme. Olet myös innostava, kannustava ja edistät perustehtävämme mukaisen strategian toteutumista.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa osaavaa ja innostunutta joukkoa sekä kehittää pankkiamme toimialueella. Käytössäsi on OP Ryhmän kattavat edut.

Rantasalmi on kaunista Saimaan ympäröimää järviseutua, joka tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet eri lajien parissa. Kunnan asukasluku on noin 3500. Toimialueellamme on loma-asuntoja lähes 2 400 ja alueen asukasluku jopa kolminkertaistuu kesä-heinäkuussa. Meiltä on matkaa Savonlinnaan ja Varkauteen noin 45 kilometriä.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Olli Pitkänen, puh. 044 2813 292 ja toimitusjohtaja Kari Mäkelä, puh. 040 508 3193.

Lähetäthän meille hakemuksesi OP Careers- sivuston kautta viimeistään 12.07.2020.

Teemme valitulle henkilölle tehtävän vaatimusten mukaiset taustaselvitykset.