(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Halti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2020

Haemme nyt Halti Oy:lle 

Toimitusjohtajaa toteuttamaan Halti Oy:n strategianmukaista liiketoiminnan kannattavaa kasvua ja tuotebrändin edelleen kehittämistä.

Toimitusjohtajana johdat koko tuoteliiketoiminnan tilaus-toimitusprosessia. Johtamisen kokonaisuus muodostuu mm. yritys-, yksikkö-, mallisto-, tuote-, asiakkuus- ja markkina-aluekohtaisesta toiminnasta.  Olet tottunut johtamaan tiedolla, jolloin talouden sekä toiminnan tavoitteet, mittarit ja seuranta ovat sinulle tuttuja. Toimitusjohtajana seuraat aktiivisesti markkinan muutoksia ja tuotteisiin liittyviä trendejä, jolloin voit vaikuttaa ennakoivasti liiketoiminnan avainkohtiin.  

Halti Oy:n yksi merkittävä tekijä on monellakin tavalla digitaalisuus, kuten esim. online-kauppa ja tuotesuunnittelu, joten toivottavasti digitaalinen ympäristö on sinulle tuttua. Yhtiössä on noin 60 osaavaa henkilöä, jolloin henkilöjohtamisen päätekijöiden hallinnalla on merkittävä rooli koko liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa.

Menestyt, kun sinulla on kokemusta tuotebrändin johtamisesta, joko yritys- tai yksikkötasolla. Olet myös tottunut toimimaan asiakkuuksissa aktiivisesti myynnin kanssa ja samalla ymmärrät malliston suunnittelun sekä tuotannon lainalaisuuksia toiminnan ja talouden näkökulmasta. 

Onnistut, kun sinulla on kunnianhimoinen, yhteistyökykyinen ja päättäväinen toimintatapa. Arvostat luontaisesti luontoa, ulkoilua ja liikuntaa, koska kaikkien brändien tuotteet liittyvät tähän kategoriaan. 

Halti Oy tarjoaa sinulle kilpailukykyisen ansiotason lisäksi monipuolisen, haastavan ja itsenäisen johtamistehtävän kasvuhaluisen yhtiön keulakuvana ja kasvona. Saat mahdollisuuden käyttää itsenäisesti omaa osaamistasi ja saat toteuttaa itseäsi laaja-alaisesti tunnetun brändin sekä menestyvän yhtiön toimintaympäristössä ja johdossa. Apuna sinulla on ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, visioida, kehittää ja kokeilla. 

Tehtävään liittyviin tarkennuksiin ja kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Partner Esa Salosensaari, + 358 50 336 7586. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 15.05.2020 mennessä InHunt Group Oy:n www.inhunt.fi  sivuilla olevan hakulomakkeen kautta.