(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA
Väritukku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2020

Haluatko johtaa valtakunnallista ja yrittäjävetoista kodin pintamateriaaleihin erikoistunutta ketjua? Oletko hyvä ihmisten ja liiketoiminnan johtaja, jolla on halu jalkauttaa strategiaa ja rakentaa kasvua? Saatat olla hakemamme toimitusjohtaja.

Johdat Värisilmä-ketjua ja toimit ketjun keulakuvana. Vastaat ketjun strategian ja tavoitteiden toteutumisesta, liiketoiminnan kehityksestä ja kilpailukyvystä. Väritukku Oy on ketjun keskusliike ja sen toimitusjohtajana vastaat Väritukun liiketoiminnasta ja kannattavuudesta. Kehität toimintaamme läheisessä yhteydessä yrittäjien kanssa ja toteutat visiotamme ”Parasta palvelua ja kumppanuutta pintoihin ja sisustamiseen”.

Tuet ketjuyrittäjien työtä sekä kehität lisäarvoa tuottavia palveluitamme erottautumistekijänä. Yhdessä 12 hengen organisaation kanssa luot toimintaedellytykset Värisilmä-ketjun kannattavalle kasvulle huolehtimalla jakelun ja valikoiman kilpailukyvystä. Vastaat Väritukun taloudesta, markkinoinnista, kiinteistöstä ja vuokralaisista, liiketoiminnasta sekä yleisjohtamisesta.

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta henkilöstön johtamisesta tulosvastuullisessa roolissa ja sinulla on näyttöjä muutoshankkeiden onnistuneesta läpiviennistä. Tunnet ketjuliiketoimintaa tai sinulla on kokemusta vastaavanlaisesta arvoketjusta. Ymmärrät laajasti liiketoiminnan perusteita ja talouden syy-seuraussuhteita. Sinulla on kaupallinen tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Eduksi katsotaan kokemus rakentamisen ja remontoinnin liiketoiminnasta sekä digitaalisesta toimintaympäristöstä. Käytät sujuvasti suomen ja englannin kieltä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Etsimme henkilöä, jolla on kanssamme samat arvot: yrittäjyys, asiakasymmärrys, vastuullisuus ja kehittyminen.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääset aidosti kehittämään konseptia, jonka avulla tuotetaan asiakkaille merkityksellistä lisäarvoa. Ketjullamme on vahva ja tunnettu brändi ja meillä on tutkitusti alan paras asiakastyytyväisyys. Pääset edistämään missiotamme ja lisäämään ihmisten onnellisuutta tekemällä Suomesta viihtyisämmän ja arvokkaamman.

Hae tehtävää 3.5.2020 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveella varustettu hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-15174. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Teemu Tiainen, puh. 040 199 0743 ja Kirpi Niemenmaa, puh. 040 512 0257, varmimmin tavoitettavissa 17.04. klo 13-14:30 ja 21.04. klo 11-12:30.