(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Vuonna 1898 kymmenen rohkeaa yläluokan rouvaa perustivat Savonlinnan Rouvasväen Yhdistyksen. Siitä alkoi pitkä ja monivaiheinen vapaaehtoinen sosiaalinen auttamistyö, jota jatkoi Savonlinnan Hopearanta ry, joka 1.1. 2019 siirsi hoito- ja hoivatoimintansa täysin omistamalleen Hopearanta Oy.lle. Toiminnalla on siis jo yli 120 vuoden yhtenäinen historia. Kokemus tuo mukanaan paitsi varmuutta ja osaamista, myös syvää ymmärrystä asukkaiden tarpeista.

Hopearanta on turvallinen ja viihtyisä palvelutalo, joka sijaitsee Savonlinnan keskustassa, Olavinlinnan naapurissa keskellä Savonlinnan kaunista vanhaa kaupunkia. Hopearannassa on yhteensä 55 palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa ja se tarjoaa laadukkaita asumis- ja hoivapalveluja ikääntyville ja ikääntyneille. Hopearannassa asukkaat asuvat omissa kodeissaan henkilökunnan tukemina. Asukkaiden hyvinvoinnista, terveydestä ja viihtyvyydestä huolehtii moniammatillinen, kokenut ja osaava henkilökunta.

Nykyisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle, haemme Savonlinnaan Hopearanta Oy.lle uutta Toimitusjohtajaa vastaamaan palvelutalon toiminnan ja tuloksen turvaamisesta. Uudelta toimitusjohtajalta odotamme kykyä toiminnan jatkuvaan strategiseen kehittämiseen, talouden ylläpitoon sekä markkinointiin.

Toimitusjohtaja työskentelee näkyvästi yritysyhteisön johtajana, joten edellytämme valittavalta henkilöltä hyviä sosiaalisia-, verkostoitumis- ja esiintymistaitoja sekä kyvykkyyttä sisäistää Hopearannan perinteikkäät arvot ja toimintamallit. Toimitusjohtaja toimii myös Savonlinnan Hopearanta ry:n toiminnanjohtajana vastaten kiinteistöön liittyvistä tehtävistä.

Edellytämme hakijalta hoitoalan ylempää ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoa, terveydenhuollon peruspätevyyttä sekä työkokemusta hallinnollisista johtotehtävistä. Arvostamme alaan liittyvien lakien, säädösten sekä sopimus- ja valvonta-asioiden tuntemusta. Hopearanta Oy.n kertyvät voittovarat käytetään toiminnan kehittämiseen ja jatkuvuuden turvaamiseen.

Valittu henkilö työllistyy suoraan Hopearanta Oy:lle suorarekrytoinnin kautta sopimuksen mukaan. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si oheisen hakulomakkeen kautta 19.4. mennessä. 

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Kuvankaunis Savonlinnan kaupunki tarjoaa mitä parhaat puitteet asumiseen sekä harrastuksiin. Paikkakunnalle muuttavan on mahdollista saada kaupungin tukea asumisjärjestelyihin sekä tarvittaessa autamme myös puolisotyöpaikan järjestämisessä.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.