(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA
Lappeenrannan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Tule johtamaan energistä joukkuettamme! Me Lappeenrannan Energialla rakennamme aktiivisesti maakuntaamme kestävää ja puhdasta tulevaisuutta tarjoamalla maailman parasta vettä, älykkäät verkostot sekä vihreää lämpöä.

Nykyinen toimitusjohtajamme siirtyy eläkkeelle kuluvan vuoden aikana. Haemme nyt monipuoliseen energiansiirto-, kaukolämpö-, maakaasu-, vesi- ja jätevesiyhtiöön uutta toimitusjohtajaa muutosta ja strategiaa toteuttamaan. Kokemustasi tarvitaan investointien ja sidosryhmätyöskentelyn hallintaan sekä johtoryhmän toiminnan ja hallitustyöskentelyn johtamiseen.

Lappeenrannan Energia on taloudellisesti kannattava yhtiö, joka panostaa toiminnassaan ilmastonmuutoksen hidastamiseen ja huomioi ympäristönäkökohdat niin tuotteiden kuin palveluiden tuotannossa ja kehittämisessä. Palvelut tuottavat asiakkaillemme arvoa tänään ja huomenna. Konsernin emoyhtiö on Lappeenrannan Energia Oy. Kaksi tytäryhtiötä ovat Lappeenrannan Energiaverkot Oy ja Lappeenrannan Lämpövoima Oy.

Vastuullesi tulee taloudellisesti kannattava ja kehittyvä yli sadan ammattilaisen organisaatio. Tärkein tehtäväsi on johtaa muutosta ja viestiä uudesta strategiasta. Rakennat hyvät yhteydet kaupungin päättäjiin ja toimialajohtajiin. Varmistat suurten investointien toteutuksen ja pidät huolta taloudesta. Odotamme sinulta johtamiskokemusta energia- ja/tai vesialalta, näyttöä muutosjohtamisesta, kokemusta hallitustyöskentelystä ja korkeakoulukoulutusta tekniikan tai talouden alalta. Suomen lisäksi käytät sujuvasti englantia työkielenä. Toimipaikkasi on Lappeenranta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Kari Hausen puh. 050-374 3504.Jätä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 24.3.2020 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-15126.

Lisätietoja: https://www.lappeenrannanenergia.fi/toimitusjohtaja