(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Tekniikan Akatemia -säätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2020

Inspiroidutko läpimurtoinnovaatioista, huipputeknologiasta ja tutkimuksen vaikuttavuudesta? Haluatko työskennellä näköalapaikalla kansainvälisen Millennium-teknologiapalkinnon parissa, yritysmaailman ja tieteen rajapinnalla?

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle haemme Tekniikan Akatemia -säätiöön (TAF) uutta toimitusjohtajaa. Vastaat kokonaisvaltaisesti TAF:n johtamisesta, kehittämisestä ja taloudesta säätiön strategian ja arvojen mukaisesti nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Vahvistat  aktiivisella otteella Millennium-teknologiapalkinnon globaalia tunnettuutta ja johdat TAF:n sidosryhmätyötä yritysmaailman ja tieteen rajapinnoilla.

Edellytämme sinulta laajaa teknologia-alan tuntemusta. Innovaatiojärjestelmät ovat sinulle tuttuja niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Olet ajan hermolla muuttuvassa innovaatiokentässä ja teknologian uusissa tuulissa. Kartoitat rohkeasti uusia mahdollisuuksia ja johdat ne varmalla otteella käytäntöön. Olet sosiaalinen ja sinulla on hyvät verkostot sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Saat ihmiset innostumaan ja omaat erinomaiset neuvottelutaidot.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä organisaatioiden johtamisesta ja kehittämisestä, strategista näkemystä ja visiointikykyä, kokonaisuuksien hallintaa ja organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja henkilöjohtamisvalmiuksia. Olet tavoitteellinen, yrittäjähenkinen ja sinulla kyky tarttua toimeen. Odotamme sinulta sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävässä valmistelet TAF:n hallituksen kokoukset, viet päätökset käytäntöön ja toimit hallituskokousten sihteerinä. Lisäksi talousosaamisesi on vahvaa.

Tarjoamme näköalapaikan innovaatiotoimialalla, laajat verkostot niin tieteen, yritysmaailman kuin päättäjienkin keskuudessa sekä ammattitaitoisen ja innostuneen henkilöstön. Työyhteisömme on avoin ja aikaansaava. Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si 15.3.2020 mennessä osoitteeseen info@taf.fi. Tekniikan Akatemia -säätiön toimipiste sijaitsee Dipolissa, Espoossa (Otakaari 24, 02150 Espoo). Lisätietoja tehtävästä antaa Tekniikan Akatemia -säätiön toimitusjohtaja Ari Ahonen, puh. 0400 618 300. Soittoaika ke 4.3. klo 12-14, pe 6.3. klo 9-11 ja ke 11.3. klo 12-14.