(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Taloushallintopalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Talpan toimitusjohtajana johdat ja kehität liikelaitoksen toimintaa alalla ja asiakastarpeissa tapahtuvia muutoksia ennakoiden. Vastaat toiminnan strategisesta ohjauksesta, suorituskyvyn ja toiminnan tuloksellisuudesta sekä siitä, että liikelaitos saavuttaa sille asetetut tavoitteet. Vastuullasi on noin 400 henkilön asiantuntijaorganisaation johtaminen ja toimintakulttuurin kehittäminen kaupungin yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Toimitusjohtajan virassa toimit johtokunnan alaisuudessa ja sen esittelijänä sekä raportoit kansliapäällikölle.

Haemme vastuullista ja määrätietoista kehittäjää toimimaan avainroolissa Talpan toiminnan ja palvelujen uudistamisessa entistä asiakaslähtöisemmiksi. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kokemusta ja näkemystä palveluliiketoiminnan kehittämisestä digitalisaatiota hyödyntäen. Tunnet hyvin talouden ja henkilöstöhallinnon kokonaisuuden ja prosessit. Lisäksi sinulla tulee olla kokemusta asiantuntijaorganisaation onnistuneesta johtamisesta ja näyttöjä muutosten johtamisesta ja läpiviemisestä. Työskentelytapasi on tavoitteellinen ja selkeä, ja kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä.

Viran kelpoisuusvaatimus on ylempi korkeakoulututkinto, kokemus johtamistehtävistä sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan pääkaupungin toimintaan ja talouteen sekä asiantuntevan organisaation tuen. Suurena ja vakaana työnantajana tarjoamme myös kaupungin monipuoliset henkilöstöedut. Talpan viihtyisät toimitilat sijaitsevat Sörnäisissä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Virasta maksettava kokonaispalkka määräytyy Helsingin kaupungin käytössä olevan johdon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 22 mukaisesti. Lopullinen kokonaispalkka määräytyy tehtävän sisällön ja valittavan henkilön kokemuksen mukaan. Lisätietoja palkkausjärjestelmästä saa osoitteesta www.helsinkirekry.fi/vaativuusluokitus.

Virka on vakinainen. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 9.3.2020 klo 16.00. Jätä hakemuksesi ensisijaisesti alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Tarvittaessa hakemuksen voi toimittaa paperisena osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11–13.). Merkitse hakemukseen tehtävän työavain. Hakemukset ovat julkisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 25.2. klo 16.30-18.00 kansliapäällikkö Sami Sarvilinna, puh. 040 334 2111, sekä ke 26.2. klo 16.00-17.30 rahoitusjohtaja Tuula Saxholm, puh. 050 511 0264.