(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA
Entteri Professional Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haluatko päästä luotsaamaan ja kehittämään alansa johtavaa ohjelmistoyritystä uudelle tasolle?

Toimitusjohtajana vastaat yrityksen operatiivisesta ja strategisesta johtamisesta sekä liiketoiminnan tuloksellisuuden varmistamisesta. Sinulla on avainrooli yrityksen kasvustrategian johtamisessa ja etsit aktiivisesti myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja markkinoita. Johdat modernia organisaatiota ja luot edellytykset tulevaisuuden iskukyvylle mm. kehittämällä osaamista ja uusia toimintamalleja yhteistyössä tiimin, kumppanien ja asiakkaiden kanssa. Lisäksi tehtävänäsi on kehittää asiakaskokemusta ja asiakaslähtöisiä toimintatapoja entisestään. Raportoit yhtiön hallitukselle ja toimit yhteistyössä Planmeca-konsernin kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta ohjelmistoalan johtotehtävistä ja näyttöjä tuloksekkaasta liiketoiminnasta. Sinulla on kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta ja näkemystä, miten ohjelmistoliiketoimintaa voi skaalata uudelle tasolle. Taustasi terveydenhuollon ja yritysten keskeisten liiketoimintajärjestelmien parista (esim. CRM, ERP) on etu tehtävässä menestymisessä. Vahvaa ammatillista osaamista tukee kaupallinen tai tekninen koulutustaustasi esim. korkeakoulututkinto ohjelmistotekniikasta tai tuotantotaloudesta. Tarvitset tehtävässä sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä johtamaan ja kehittämään vakavaraista yritystä ja viemään se uudelle tasolle. AssisDent-ohjelmisto on edelläkävijä alallaan ja markkinajohtaja Suomen yksityisellä suun terveydenhuollon alalla. Tukenasi tehtävässä on nuorekas, osaava ja ketterillä menetelmillä toimiva organisaatio sekä Planmeca-konsernin globaali organisaatio. Tehtävän sijaintipaikka on Tampere.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.3.2020 Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-14990. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana. Lisätiedot: Esko Oja, Mercuri Urval, puh. +358 207 420 535 (viikoilla 7,8 ja 10).