(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Sami-Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Oletko innovatiivinen ja mahdollisuuksia näkevä liike-elämän kehittäjä?

Haemme TOIMITUSJOHTAJAA kasvuhakuiseen yhtiöömme

Tehtävänäsi on

  • myydä, markkinoida ja toteuttaa tuloksellisia ja asiakaslähtöisiä koulutus- ja osaamispalveluita
  • luoda ja vahvistaa yhteistyöverkostoja elinkeinoelämän ja oman palvelutuotannon välillä
  • rakentaa sisäinen tuloksellinen yhteistyötoimintamalli osana Itä-Savon koulutuskuntayhtymää

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. liiketaloudesta), vahvaa kokemusta yritysyhteistyöstä, kehittämistyöstä sekä liike-elämästä. Menestyt tehtävässä, kun sinulla on tietoa ja taitoa osaamisen kehittämisen mahdollisuuksista, tunnet yritysten rekrytointiväylät sekä rekrytointimuodot. Valittavalla henkilöllä tulee olla lisäksi asiakaskeskeinen palveluasenne sekä tuloksellista ja tavoitteellista toimintatapa sekä kyky toimia asiantuntijaverkostossa.

Arvostamme:

  • Kokemusta myyntityöstä
  • Eri koulutusmahdollisuuksien monipuolista ymmärrystä ja tuntemusta
  • Analysointi- ja keskustelukykyä erityisesti erilaisista henkilöstön kehittämismahdollisuuksista
  • Savonlinnan alueen työ- ja elinkeinoelämän tuntemusta

Tehtävään valittu perehdytetään tehtävään.  Tukenasi on koulutuksen erityisasiantuntija sekä muu koulutuksen johto.

Toimitusjohtajan tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Hakija voi esittää myös palkkatoivomuksen.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee myös ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi-sivujen kautta. Tehtävää voi hakea myös lähettämällä hakemuksen ja CV:n osoitteeseen: Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, henkilöstöpalvelut, Pohjolankatu 4-6, 57200 Savonlinna. Kuoreen merkintä haettavasta tehtävästä. Hakemuksen on oltava perillä 3.2.2020 klo 8.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Itä-Savon kuntayhtymän johtaja/rehtori Jukka Mustonen puh. 044-550 6300. Tavoitat hänet parhaiten 20.1.klo 9.00-10.30 ja 23.1. klo 14.00-15.30. Voit kysyä tehtävästä lisää myös Sami-Palvelut Oy:n toimitusjohtaja/koulutuksen erityisasiantuntija Hannu Fyhr’ltä. Tavoitat hänet parhaiten 17.1. klo 14.30-15.30 ja 20.1. klo 14.00-15.00