(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Kauppahuone Harju Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Toimitusjohtajana tulet olemaan avainroolissa kasvun mahdollistajana. Tehokkuus, taloudellisuus ja tuloksellisuus ovat toimintasi keskiössä. Toimitusjohtajana olet vastaamassa teknisen kaupan rakennemuutosten haasteisiin sekä vaikuttamassa ja tekemässä myynnin tuloksiin tähtäävää kehitystä. Tulet luomaan uusia asiakassuhteita sekä pidät yllä hyviä suhteita nykyisiin yhteistyökumppaneihin ja muihin yritystä lähellä oleviin sidosryhmiin. Tukenasi on sitoutunut ja osaava työyhteisö, joka hallitsee Suomalaisen kaupan arvoketjun.

Sinusta

Johtajana osaat vakuuttaa ja vaikuttaa. Sinut tunnistaa positiivisesta otteesta ja hyvistä vuorovaikutustaidoista. Sinulla on vahvaa kokemusta myynnin johtamisesta ja neuvottelutaitosi ovat hyvät. Kansainvälisen työympäristömme vuoksi tarvitset sujuvat kommunikointitaidot suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Olet innostava, myynnillinen ja positiivinen asioihin vaikuttava toimitusjohtaja, jolla on johtamisessa tarvittavaa jämäkkyyttä ja tilannetajua. Mahdollinen kokemus yhteistyöstä keskusliikkeiden ja kaupan ketjujen kanssa katsotaan eduksi.

Muutama sana meistä

Kaupan käynti on kaikki kaikessa. Teemme töitä tosissamme, mutta pilke silmäkulmassa! Pitkä kokemus maahantuonnissa ja asiakkaiden kanssa tehtävä tiivis yhteistyö ohjaavat tekemistämme. Arvomme ovat luotettavuus, vastuullisuus ja uudistumisen tahto. Käytännössä tämä näkyy asiakkaalle ja kuluttajille sekä luotettavana palveluna että turvallisina ja laadukkaina tuotteina. Meillä on laaja ja laadukas valmistajien ja päämiesten verkosto sekä asiantunteva myyntiverkosto.

Kanssamme pääset mielenkiintoiselle matkalle, tekemään tuloksellista työtä ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Personnel Groupin konsulttijohtaja Jarkko Laine kertoo mielellään lisää puh. 03 3138 0477.

Lunasta paikkasi ja kerro meille 29.12.2019 mennessä osaamisestasi ja motivaatiostasi www.personnel.fi kotisivujen kautta. Muistathan ilmoittaa hakemuksessasi palkkatoiveesi.