(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Tampereen Infra Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Otat kokonaisvastuun uuden yhtiön liiketoiminnasta yhdessä hallituksen kanssa. Tehtävänäsi on ensivaiheessa toiminnan vakiinnuttaminen yhtiössä siten, että Tampereen kaupungin ja yhtiön tavoitteet saavutetaan. Pidät huolta yhtiön kannattavuudesta ja kilpailukyvystä sekä henkilöstön hyvinvoinnista.

Keskeisenä tavoitteenasi on tuottaa lisäarvoa ja uusia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Teet tiivistä yhteistyötä omistajien, asiakkaiden, tukipalvelukumppaneiden sekä laajan sidosryhmäkentän kanssa. Katsot avoimesti tulevaan ja luotsaat yhtiötä kohti uutta toimintakulttuuria hyödyntäen muutosjohtamisen taitojasi. Olet kiinnostunut kehittämään myös digitaalista toimintaympäristöä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, infra-alan tuntemusta ja monipuolista johtamiskokemusta sekä selkeitä näyttöjä aikaisemmista onnistumisista. Liiketoimintaosaamisesi on vankka, olet johtanut vaativia muutosprosesseja.  Eduksesi katsomme kokemuksen palveluliiketoiminnan johtamisesta. Olet tavoitteellinen ja aikaansaava, luot ympärillesi positiivista energiaa ja kannustat henkilöstöä kehittymiseen. Monipuoliset vuorovaikutus-, yhteistyö- ja henkilöstöjohtamisen taidot ovat keskeinen perusta tehtävässä menestymiselle.

Tässä tehtävässä pääset antamaan vahvan panoksen toimintakulttuurimme uudistamiseen ja liiketoimintamme kehittämiseen yhdessä sitoutuneen ja ammattitaitoisen työyhteisömme kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 16.12. hakulinkin kautta.