(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä uuteen elämänvaiheeseen kesäkuussa 2020, haemme uutta toimitusjohtajaa

TOIMITUSJOHTAJANA vastaat Etelä-Karjalan Osuuskaupan (Eekoo) liiketoiminnan kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä johtoryhmäsi kanssa. Keskeisiä tavoitteitasi lähivuosille ovat Eekoon hyvän kannattavuuden sekä vahvan markkina-aseman turvaaminen kaikilla toimialoillaan, parhaan asiakaskokemuksen varmistaminen asiakasomistajille kaikessa palvelutarjonnassamme sekä henkilöstömme korkean työtyytyväisyyden varmistaminen hyvällä henkilöstöjohtamisella.

UUDELTA TOIMITUSJOHTAJALTA EDELLYTÄMME vankkaa liikkeenjohtokokemusta ja näyttöjä
tuloksista kuluttajaliiketoiminnassa, kokemus monialayrityksen johtamisesta on sinulle merkittävä
lisäetu. Olet jo osoittanut kykysi sekä toimivien strategioiden kehittäjänä että toimeenpanijana.
Tunnet hyvin kuluttajakaupan suuret megatrendit ja muutoshaasteet, olet uudistushenkinen ja sinulla on kyky rakentaa tulevaisuutta.

IHMISTEN JOHTAJANA olet kannustava keulakuva ja sinulla on kyky innostaa koko organisaatio
yhteisten tavoitteiden taakse. Talouden tunnusluvut ovat myös vankkaa osaamisaluettasi. Onnistuaksesi tehtävässä tärkeää on kyky johtaa liiketoimintaa Eekoon periaatteiden ja arvojen mukaisesti sekä ymmärtää osuustoiminnallinen omistus- ja hallintomalli. Edellytämme sinulta myös pitkäjänteistä sitoutumista talousalueelle.

TARJOAMME SINULLE mielenkiintoisen näköalapaikan ja mahdollisuuden kehittää alueen merkittävimmän kaupan alan yrityksen tulevaisuutta sekä kyvykkään organisaation johdettavaksesi. Alueemme erityispiirteenä on Venäjän rajan läheisyys, merkittävä tax-free kaupan volyymi sekä hyvin kansainvälinen yliopisto.

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Eekoo, on asiakasomistajiensa omistama ja kehittyvä palvelualan yritys, jonka tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajilleen. Eekoo on osa S-ryhmää, kuten muutkin Suomessa toimivat alueosuuskaupat. Toimialojamme ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, ABC-liikennemyymälätoiminta, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä autokauppa.
Etelä-Karjalan Osuuskaupalla on yli 67 000 omistajaa. Vuonna 2018 Eekoon liikevaihto oli 320 miljoonaa euroa ja maksoimme omistajillemme Bonusta, maksutapaetua ja osuusmaksun korkoa yhteensä yli 9 miljoonaa euroa. Eekoon palveluksessa on noin 1000 eteläkarjalaista palvelualan ammattilaista.

Tätä rekrytointia toteutamme yhdessä kumppanimme Boyden Finlandin kanssa. Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään www.boyden.com/cv -linkin kautta 5.12.2019 mennessä. Lisääthän hakukirjeen ja CV:n otsikkoon haettavan roolin ja yrityksemme nimen.

Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Boydenilta Carita Lahti. Caritan tavoitat parhaiten torstaina 28.11 klo 9-10 ja tiistaina 3.12. klo 14-15 numerosta 050 500 3003 tai sähköpostitse carita.lahti@boyden.com.