(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA
Kemin Energia ja Vesi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Tule kehittämään yhtiötämme kohti hiilineutraalia tulevaisuutta!

Toimitusjohtajana vastaat yhtiön strategiasta, operatiivisesta johtamisesta ja kannattavan kasvun luomisesta. Saat johdettavaksesi vakavaraisen ja tulevaisuuteen investoivan yhtiön. Olet avainasemassa yhtiön kokonaisvaltaisessa kehittämisessä ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien kartoittamisessa. Toimit aktiivisesti asiakkaidemme, organisaatiomme, omistajan ja muiden sidosryhmiemme keskuudessa. 

Odotamme sinulta liiketoimintalähtöistä ja laaja-alaista osaamista yhtiön toimintojen kehittämisestä. Arvostamme energia-alan tuntemustasi sekä näkemyksiäsi alan tulevaisuuden kehityksestä. Soveltuva kaupallinen tai tekninen korkeakoulutuksesi sekä sujuva englannin kielitaito tukevat kokemustaustaasi. Sinulla on kyky yhdistää strateginen ja operatiivinen johtaminen tulokselliseksi kokonaisuudeksi kannustavan henkilöstöjohtamisen keinoin. Olet yhteistyökykyinen ja aktiivinen verkostoituja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laaja-alaisen tehtäväkentän, sitoutuneen työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää yhtiötä kohti tulevaisuuden hiilineutraalia toimintaympäristöä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kemin Energia ja Vesi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Kettunen, p. 050 598 8067 sekä Mercuri Urvalissa Johanna Massa, p. 040 144 3333. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.12.2019 mennessä osoitteessa  www.mercuriurval.fi