(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA
Riihimäen Kaukolämpö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Megasiistiä energiaa.

Tavoitteenamme on tarjota tehokas, edullinen ja luotettava lämmönlähde asiakkaillemme. Yhtiön energian hankinta perustuu nyt ja tulevaisuudessa ilmastonmuutoksen vaikutusten huomioimiseen ja kiertotalouden mahdollisuuksien hyödyntämiseen.  Tehtävänäsi on johtaa valmentavalla otteella ja kehittää yhtiön toimintaa yhdessä eri sidosryhmien kanssa. Tulet luomaan kasvua ja uusia liiketoimintoja, joita digitalisaatio ja toimintaympäristön muutos tarjoavat. Yhtiö on taloudellisesti vakaa, sekä tulevaisuuteen investoiva ja uudistuva.

Odotamme, että sinulla on kokemusta liikkeenjohdollisista tehtävistä sekä laaja-alaista näkemystä energia-alan tulevaisuuden kehityksestä. Tunnet alan dynamiikan ja kykenet toiminnallasi avaamaan ovia uusiin mahdollisuuksiin. Toimit aktiivisesti asiakkaidemme, organisaatiomme, omistajiemme ja sidosryhmiemme keskuudessa huolehtien siitä, että olemme haluttu ja luotettava kumppani erilaisille toimijoille.

Sinulla on vakuuttavat näytöt ja kyky yhdistää valmentava sekä tulosorientoitunut johtaminen liiketaloudellisiin tavoitteisiin. Innostavana, yhteistyökykyisenä ja kehittämissuuntautuneena johtajana viet yhtiön hyviin tuloksiin linjassa strategian kanssa. Soveltuva korkeakoulututkinto ja sujuva englannin kielitaito tukevat työssä menestymistäsi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Ari Rantala, p.040 822 7042 ja Kirpi Niemenmaa, p.040 512 0257. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.12.2019 mennessä viitteellä FI-14719 osoitteessa www.mercuriurval.fi