(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Haemme asiakkallemme Savotek Oy:lle Savonlinnaan

Toimitusjohtajaa,

pitkän uran tehneen edeltäjän siirtyessä eläkkeelle.

 

Savotek Oy on markkinajohtaja kiinteistöjen kokonaisvaltaisten huoltopalveluiden tarjoajana Savonlinnassa sekä lähialueilla. Yrityksen toiminta on kasvanut tasaisesti ja tänä päivänä asiakkaita ovat alueen suuret ja pienet yritykset, taloyhtiöt sekä Savonlinnan kaupunki ja oppilaitokset. Kilpailuvalttina on inhimillinen asiakaspalvelu, jota Savotek Oy tarjoaa asukkailleen ja yritysasiakkailleen.

Uudelta toimitusjohtajalta odotetaan palveluiden kehittämistä sekä toiminnan tehostamista entisestään. Haemme tiiminrakentajaa, joka johtaa henkilöstöä kannustavasti ja tasapuolisesti. Toimitusjohtaja tulee työskentelemään organisaatiossa yhdessä työnjohtajien, noin viidenkymmenen työntekijän sekä toimistosihteerin kanssa. Henkilöstöjohtamisen lisäksi hakijalta toivotaan taloushallinnon osaamista ja liiketoiminnan kannattavuuden ymmärrystä. Digitaalisten palveluiden ja automaation eteenpäin vieminen sekä taloteknisten palveluiden kasvattaminen ovat päämääriä, joihin tulisi pyrkiä.

Toimitusjohtaja tulee saamaan tehtävässään vapaat kädet sekä hallituksen tuen toiminnan kehittämiseen. Savotek Oy:ta ei kuitenkaan johdeta pöydän takaa, vaan toimitusjohtaja on suuressa roolissa asiakassuhteiden luomisessa ja ylläpitämisessä. Taloteknisestä osaamisesta on etua tehtävässä menestymiseen, mutta se ei ole välttämättömyys. Kokemus operatiivisesta- ja henkilöstöjohtamisesta katsotaan hakijalle eduksi, mutta tärkeimmiksi ominaisuuksiksi muodostuvat erinomaiset sosiaaliset taidot, suunnitelmallisuus ja järjestelmällisyys.

Valittu henkilö työllistyy suoraan Savotek Oy:lle suorarekrytoinin kautta. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sekä
CV:si oheisen hakulomakkeen kautta 30.11. mennessä.

Kuvankaunis Savonlinnan kaupunki tarjoaa mitä parhaat puitteet asumiseen sekä harrastuksiin. Paikkakunnalle muuttavan on mahdollista saada kaupungin tukea asumisjärjestelyihin sekä tarvittaessa autamme myös puolisotyöpaikan järjestämisessä.

Mitä uudelta toimitusjohtajalta toivotaan - ja mitä työ tarjoaa? Tutustu tarkemmin videolta tässä:

https://www.youtube.com/watch?v=moQv55Y8MpU

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.