(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Hyvinkään Lämpövoima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä eläkkeelle haemme näkemyksellistä ja dynaamista

TOIMITUSJOHTAJAA

Vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti yhtiön toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksesta hallituksen asettamien tavoitteiden ja linjausten mukaisesti muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Apunasi sinulla on osaava johtoryhmä. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Seuraat aktiivisesti mitä energia-alalla tapahtuu sekä kartoitat rohkeasti uusia mahdollisuuksia. Luotsaat omalla esimerkilläsi suuntaa näyttäen, muita innostaen ja kannustaen ammattitaitoista henkilöstöä kohti yhteisiä tavoitteita.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. DI tai insinööri AMK) sekä aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Strategiatyö on sinulle tuttua ja olet taitava henkilöjohtamisessa. Olet aktiivinen verkostoituja ja esiintymiskykyinen johtaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Arvostamme energia-alan tuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen energia-alan edelläkävijäyhtiön ykkösjohtajan tehtävän, ammattitaitoisen ja hyvähenkisen työyhteisön sekä kykyjäsi ja osaamistasi vastaavat edut. Lisätietoja yhtiöstä löytyy internet-sivuilta: www.hlv.fi.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään 11.12.2019.

Lisätietoja tehtävästä antavat Hyvinkään Lämpövoima Oy:n hallituksen puheenjohtaja Vesa Mauriala, p. 040 530 9702 ja toimitusjohtaja Matti Laukkanen, p. 050 552 1161 sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.12.2019 mennessä oheisen hakulomakkeen kautta.