(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA
Pasilan Pysäköinti

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Oletko kiinteistöjen ylläpidon ja rakennuttamisen ammattilainen? Onko sinulla sekä teknistä osaamista että kaupallista näkemystä? Sujuuko sinulta sekä operatiivinen tekeminen että strategisempi ajattelu? Jos vastasit monta ”kyllää”, niin lue lisää!

Pasilan Pysäköinti muodostuu kahden erillisen osakeyhtiön liiketoiminnoista, joita hoidetaan yhden hallinnollisen organisaation avulla. Toimitusjohtajana vastaat tämän kokonaisuuden toiminnasta, tuloksesta, henkilöstöstä ja asiakkaista.

Yhtiön toimitusjohtajana tarvitset teknistä osaamista varmistaaksesi pysäköintihallien laadukkaan ylläpidon, korjaustarpeiden määrittelyn ja rakennuttamisen ohjaamisen. Kaupallista näkemystä tarvitset puolestaan asiakastyössä, sopimusneuvotteluissa, tariffien hinnoittelussa ja investointien suunnittelussa. Lisäksi tarvitset johtamistaitoja varmistaaksesi neljän itseohjautuvan asiantuntijan toiminnan sujuvuuden sekä palveluntuottajaverkostojen ohjaamisen. Laaja ja monitahoinen omistajapohja edellyttää myös erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Ja jos vielä lisäksi ymmärrät jotain pysäköintiliiketoiminnasta, sinulla on erinomaiset lähtökohdat menestyä Pasilan Pysäköinnin toimitusjohtajana.

Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoja tehtävästä antaa ma 21.10. alkaen Mercuri Urvalissa Sanja Hovilainen, puh. 040 754 8107. Voit jättää hakemuksesi viimeistään su 3.11. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14631. Käsittelemme kaikki hakemukset ja yhteydenotot luottamuksellisesti.