(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Kiertokaari Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Etsimme nyt

Toimitusjohtajaa

Tehtävänäsi on huolehtia siitä, että Kiertokaari on jatkossakin edelläkävijä kestävän kiertotalouden alalla. Alamme jatkuvien muutosten johdosta tehtävänäsi on osallistua aktiivisesti yhtiömme kehitykseen sekä etsiä yhtiöllemme uusia toimintamahdollisuuksia ja -tapoja. Henkilökuntamme esimiehenä rakennat ja ylläpidät tulevaisuuteen katsovaa, avointa, innovatiivista ja aktiivista työilmapiiriä.

Sinulla on kyky ymmärtää liiketoiminnan lainalaisuuksia ja taito esittää asiasi selkeästi ja vakuuttavasti. Soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä englannin kielen taito auttavat pysymään kehityksessä mukana ja toimimaan ohjaavien viranomaisten kanssa. Mikäli sinulla on jo valmiiksi liittymäpintaa kiertotalouteen, katsomme sen olevan etu. Tarjoamme mielenkiintoisen paikan yhdessä Suomen johtavista kunnallisista jäteyhtiöistä, jossa toimitusjohtajan tukena on osaava ja motivoitunut henkilöstö.

Lisätietoja tehtävästä antavat johdon konsultti Jarmo Savenius POMONA Consultingissa, p. 0400 840 454 ja Kiertokaaren nykyinen toimitusjohtaja Markku Illikainen, p. 044 703 3950. Lähetä hakemuksesi ja CV:si varustettuna tunnuksella ”Kiertokaari” viimeistään 31.10.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset.oulu@pomona.fi.