(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
LA Kattohuolto

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä konsernissamme uusiin tehtäviin

Haemme nyt LA Kattohuolto Oy:lle

TOIMITUSJOHTAJAA

vastaamaan yhtiön johtamisesta ja kehittämisestä. Tukenasi on ammattitaitoinen organisaatio ja sekä Suomen konsernimme yhteiset palvelut. Alaisuudessasi toimii kymmenen alueyksikköä, joiden toimintaa johdat ja kehität. Etsit aktiivisesti uusia liiketoimintamahdollisuuksia, olet kiinnostunut myös teknisistä ratkaisuista, mutta ensisijaisesti varmistat tuloksen tekemisen. Haluat ja pystyt toimimaan henkilöesimiehenä sekä hoitamaan asiakas- ja sidosryhmäsuhteita vakuuttavasti. Osaat analysoida taloudellisia tunnuslukuja, suunnitella toimintaa niiden pohjalta ja käytät it-järjestelmiä sujuvasti.

Tarjoamme vakiintuneen tehtävän kansainvälisessä, kattoalan johtavassa konsernissa. Työyhteisömme on reilu ja täynnä eri alojen ammattilaisia. Teet tiivistä yhteistyötä Suomen konsernin muiden liiketoimintojen kanssa. Yhteistyö pohjoismaisen emokonsernin kanssa edellyttää englannin kielen taitoa, ruotsin kieli katsotaan eduksi. Olet ehkä toiminut rakennus- tai kiinteistöalalla aiemmin, mutta varsinkin kaupallinen kokemus auttaa tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa.

Toimipisteesi on ensisijaisesti Vantaalla, sillä tehtävä edellyttää läsnäoloa pääkonttorilla parisen päivää viikossa. Myös muutkin toimipisteemme tulevat kyseeseen työskentelypaikkana. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Suorahakutoimiston konsultti Olli-Pekka Mollberg puh. 050 444 4450 perjantaina 11.10. klo 12-14 tai Tuomas Sederholm puh. 0400 101 200 keskiviikkona 15.10. klo 14-16 ja perjantaina 18.10. klo 8-11.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 23.10.2019 osoitteeseen rekry@suorahakutoimisto.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn heti hakemusten saavuttua.