TOIMITUSJOHTAJA
Kemin Ajotilaus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Kemin Ajotilaus Oy etsii nyt aktiivista ja aikaansaavaa avainhenkilöä kehittämään yhtiötä eteenpäin.

Kemin Ajotilaus Oy on yli 70 itsenäisen autoilijan omistama monipuolinen kuljetusyhtiö, joka palvelee asiakkaitaan rahti-, maa- ja kiviaines- sekä jätekuljetuksissa. Yhtiö tarjoaa lisäksi urakointi-, nosto- ja vaihtolavapalveluita sekä harjoittaa poltto- ja voiteluainemyyntiä.

Toimitusjohtajana vastaat yhtiön tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Osallistut aktiivisesti liiketoimintamahdollisuuksien kartoittamiseen ja asiakastyöhön varmistaen näin yhtiön kasvutavoitteet. Toimit tiiviissä yhteistyössä osakasyrittäjien, autoilijoiden sekä muiden yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa. Johdat omaa organisaatiotasi vuorovaikutteisella ja kannustavalla lähiesimiestyöllä.

Odotamme sinulta ymmärrystä logistiikka-alan toiminnoista esimerkiksi kuljetusliikkeen, teollisuuden tai maanrakennuksen rajapinnasta. Sinulla on onnistuneita näyttöjä esimiestyöstä sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus tukee työssä menestymistäsi, mutta ennen kaikkea arvostamme aktiivista ja asiakaslähtöistä toimintatapaasi sekä hyviä esimiesvalmiuksia. Sinulla on kyky yhdistää strateginen ja operatiivinen johtaminen tulokselliseksi kokonaisuudeksi yhdessä henkilöstösi kanssa. Erinomaisten yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen ansiosta toimitkin luontevasti niin omistajien, asiakkaiden kuin henkilöstömme kanssa sekä rakennat yhteistyösuhteita eri toimijoiden kesken pitkäjänteisesti. Tehtävä edellyttää sujuvaa kommunikointia niin suomeksi kuin englanniksikin, muu kielitaito katsotaan eduksesi. 

Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaavat Kemin Ajotilaus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jari Tabell, p. 0400 895 404 sekä Mercuri Urvalissa Johanna Massa, p. 040 144 3333.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.10.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot