(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Teampac Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Teampac Oy on matkalla Pohjoismaiden johtavaksi nestepohjaisten Medical Device-tuotteiden sopimusvalmistajaksi sekä yhdeksi merkittävimmistä kosmetiikan osaajista. Toimintamme on voimakkaassa kasvuvaiheessa sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla. Nykyisen toimitusjohtajan eläköitymisen myötä haemme kasvun veturiksi uutta

TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtajana tulet olemaan avainroolissa kasvun mahdollistajana. Kehität aktiivisesti avainasiakkuuksia yhdessä myyntijohtajan vetämän myyntitiimin kanssa sekä pidät yllä hyviä suhteita nykyisiin yhteistyökumppaneihin ja muihin yritystä lähellä oleviin sidosryhmiin.

Tukenasi on työyhteisö, joka hallitsee koko tuotteistusprosessin tuotekehityksestä laadukkaaseen ja tehokkaaseen tuotantoon.

Sinusta

Etsimme myynnillisellä otteella varustettua vakuuttavaa ja vaikuttavaa johtajaa. Aiemman kokemuksesi tuomalla itsevarmuudella viet asioita päämäärätietoisesti ja priorisoiden kohti asetettuja tavoitteita. Olet innostava ja positiivinen tekijä, jolla on johtamisessa tarvittavaa jämäkkyyttä ja tilannetajua.

Kansainvälisen toimintaympäristömme ja asiakaskuntamme vuoksi tarvitset sujuvat kommunikointitaidot suomen kielen lisäksi myös englanniksi, ruotsin osaaminen katsotaan eduksesi. Arvostamme aiempaa kokemusta valmistavasta teollisuudesta, terveydenhuoltoalalta ja kasvuyrityksessä työskentelystä.

Muutama sana meistä

Täällä Loviisan Liljendalissa sinua odottaa 60 hengen osaava porukka, jolla on vauhdikas tekemisen meininki. Teemme töitä tosissamme, mutta pilke silmäkulmassa! Kaikkien meidän varsinaiset työpisteet ovat Liljendalin toimitiloissamme. Näin varmistamme menestykseemme edellytettävän tiiviin kommunikaation asiakkuuksista vastaavan myyntitiimin, tuotekehityksen ja – hallinnan sekä tuotannon välillä. Toivomme sinunkin olevan aina tarvittaessa paikan päällä, vaikka käytämmekin virtuaalisia työtiloja ja työskentelemme myös etänä. Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseviin toimitiloihimme suunnitellaan parhaillaan mittavia laajennusinvestointeja. Kanssamme pääset mielenkiintoiselle matkalle tekemään tuloksellista työtä ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Tarjoamme yrittäjähenkiselle toimitusjohtajallemme myös mahdollisuuden tulla mukaan omistajaksi johtamaansa yritykseen.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Personnel Groupin konsulttijohtaja Jarkko Laine kertoo mielellään lisää puh. 03 3138 0477.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen www.personnel.fi kautta 20.10.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.