(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

OP Koti Järviseutu-Suomenselkä on kiinteistönvälityksen ja isännöinnin ammattilainen Etelä-Pohjanmaalla, keskellä laakeita, rauhallisia maisemia. Etsimme nyt yhdistyviä joukkojamme johtamaan

TOIMITUSJOHTAJAA

Pääset vastaamaan yrityksemme liiketoimintamme johtamisesta ja kehittämisestä. Tavoitteesi on kasvattaa ja vahvistaa markkinajohtajuuttamme, sekä näyttää meille tietä kohti sujuvampaa toimintaa hyödyntämällä digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Myynnin johtamisen lisäksi toimit myös innostavana ja motivoivana esimiehenä koko henkilökunnallemme, ja mahdollistat heidän onnistumisensa ja jatkuvan kehittymisensä. Verkostoidut taitavasti ja aktiivisesti alueellisten toimijoiden kanssa, ja rakennat liiketoimintojamme kehittävää yhteistyötä pankkimme kanssa. Roolissasi liikut säännöllisesti koko alueellamme, joka kattaa Alajärven ja Alavuden seudut.

Sinusta

Olet vahva kiinteistönvälityksen tai pankin rahoituksen ammattilainen, jolla on hyvä ymmärrys myös isännöintitoiminnasta. Sinulla on näyttöjä myynti- ja asiantuntijaorganisaation tuloksekkaasta johtamisesta sekä valmentava johtamistyyli, jonka avulla olet saanut aikaan tarvittavia muutoksia. Voisikin sanoa, että olet innostaja ja uudistaja, joka luo tekemisen meiningin hyvällä fiiliksellä koko porukalle! Herätät luonnostasi luottamusta niin työntekijöissä, asiakkaissa kuin paikallisissa yhteisöissäkin.

Toivottavasti takataskustasi löytyy lisäksi kaupallinen tai muu soveltuva korkeakoulututkinto, ja erilaisten modernien järjestelmien hyödyntäminen ja oppiminen sujuu sinulta kuin tanssi konsanaan. Ja mikä tärkeintä – olet rehti ja joustava tiimipelaaja, jolle OP:n arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä tekeminen - ovat yhtä suuri sydämen asia kuin meillekin.

Me tarjoamme

Saat mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta ja siivittämässä eteenpäin menevää työyhteisöämme kohti uusia menestystarinoita. Olemme vakavarainen ja vahva pankkien omistama yritys, joka on alueellaan markkinajohtaja. Meillä et jää koskaan yksin; roolissasi sinua tukevat OP Kodin ja omistajaosuuspankkien osaavat organisaatiot. Luonnollisesti tarjoamme sinulle myös erinomaiset OP Ryhmän työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antavat Alajärven Osuuspankin toimitusjohtaja Jari Leivo, p. 0500 664 049 ja Alavuden Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja Jussi Ruuhela, p. 040 705 3402.

Jos sen sijaan uumoilet olevasi etsimämme osaaja ja ilmoituksemme sai sinut innostumaan, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi OP:n urasivuston kautta osoitteessa op-careers.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 13.10.2019. Toivottavasti kuulemme sinusta!

Uudistunut OP Koti Järviseutu-Suomenselkä on Alajärven ja Alavuden Seudun Osuuspankkien omistama yhtiö, joka kuuluu Suomen suurimpaan, tunnetuimpaan ja tutkitusti luotetuimpaan kiinteistönvälitysketjuun. Liikevaihtomme on 600 000 euroa ja palvelemme asiakkaitamme kahdeksan kiinteistönvälityksen ja isännöinnin ammattilaisen voimin. Toimialueellamme on yli 30 000 asukasta ja toimistomme sijaitsevat Alajärvellä ja Alavudella.