(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Coxa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Etsimme asiakaskokemuksen arvoa korostavaa ja taloudellisesti orientoitunutta toimitusjohtajaa luotsaamaan sekä kehittämään menestyvää ja innovatiivista tekonivelleikkauksiin erikoistunutta sairaalaa, Coxa Oy:tä Tampereelle.

Coxa Oy:n toimitusjohtajana vastaat yhtiön tuloksellisesta kehittämisestä vahvistamalla entisestään hyvää asiakaskokemusta, kehittämällä strategiatyötä ja operatiivista toimintaa. Toimit aktiivisesti asiakkaidemme, organisaatiomme, omistajiemme ja sidosryhmiemme keskuudessa. Olet verraton verkostoituja ja kumppanuuksien kehittäjä.

Saat johdettavaksesi erinomaiseen asiakaskokemukseen panostavan yhtiön. Tehtävänäsi on vastata yhtiön kilpailukyvystä ja kasvusta. Olet kehittämässä uudenlaisia myynnin konsepteja, joihin digitalisaatio ja toimintaympäristön muutos tarjoavat mahdollisuuden.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta liiketoiminnan johtamisesta. Olet johtanut ja tehostanut palveluorganisaation prosesseja. Esimiehenä olet innostava ja saat tuloksia aikaan positiivisella otteella. Viet muutoksia käytäntöön ja luotsaat organisaatiosi hyviin tuloksiin. Sujuva englannin kielen taito tukee työssä menestymistäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen haasteen olla kehittämässä ja kasvattamassa kansainvälisestikin tunnettua sairaalaa, jossa organisaation yhteisöllisyys korostuu.

Lisätietoja antaa Coxan hallituksen puheenjohtaja Jukka Varonen, 040 335 6000, torstaina 12.9. klo 13 -16 ja torstaina 19.9. klo 9- 11 ja Momentouksen seniorikonsultti Tuija Autio, 040 569 0009, tiistaina 10.9. klo 14 -16 ja perjantaina 13.9. klo 10-11.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen Momentous Oy:lle viimeistään 22.9.