(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Pylon Talotekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä konsernin sisällä haastavampiin työtehtäviin, Pylon-konserniin kuuluva Pylon Talotekniikka Oy etsii

TOIMITUSJOHTAJAA

edistämään nuorekkaan ja eteenpäin menevän yrityksen kannattavaa kasvua.

Seuraat aktiivisesti rakentamiseen vaikuttavia muutoksia, ja omaat kyvyn muodostaa selkeän näkemyksen talotekniikka-alan tulevaisuudesta, erityisesti korjausrakentamisen saralla. Sinulla on hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot ja rakennat luontevasti verkostoja eri sidosryhmiin. Hallitset talousasiat ja toimit rationaalisesti painetilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan rakentamisen ytimessä sekä hyvin johdetun ja vakavaraisen yrityksen johtamis- ja kehitystehtävän. Saat osaavan ja motivoituneen henkilöstön tuen työllesi.

Odotamme sinulta työkokemusta henkilöjohtamisesta ja näyttöjä tuloksellisesta tekemisestä. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto tekniikan tai kaupan alalta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pylon-konsernin laatupäällikkö Päivi Stordell, puh. 040 571 7100. Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera Päiville osoitteeseen paivi.stordell@pylon.fi 16.9.2019 mennessä.