(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Jätkäsaaren ja Hernesaaren jätteen putkikeräys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Haemme nyt

TOIMITUSJOHTAJAA

rakentamaan ja kehittämään Jätkäsaaren jätteen putkikeräys Oy:n ja Hernesaaren jätteen putkikeräys Oy:n liiketoimintaa innova­tiivisesti asiakasnäkökulma huomioiden.

Toimitusjohtajan roolissa pääset mukaan Helsingin uusimpien asuinalueiden kehittämiseen ja johtamaan yhtiöitä, joissa tullaan tulevaisuudessa tekemään merkittäviä investointeja.

Odotamme, että sinulla on kokemusta taloussuun­nittelusta ja -hallinnosta. Osaat nähdä ja hallita kokonaisuuksia taitavasti ja pystyt kehittämään liiketoimintaa tavoitteiden mukaisesti. Kokemus jätehuollon, rakentamisen sekä kaupunkiorganisaation toiminnasta katsotaan eduksi. Ennen kaikkea odotamme sinulta kykyä johtaa yhtiötä, jossa asiakaspalvelu ja operatiivinen toiminta ovat keskiössä. Taitavana ver­kostoitujana vahvistat yhtiöiden asemaa toimialalla, seuraat sen kehitystä sekä varmistat alueen asukkaiden myönteisen asiakaskokemuksen. Innostavalla ja kannusta­valla asenteellasi edistät perustehtävämme mukaisen strategian toteutumista. Tehtävä edellyttää teknistä ymmärrystä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Työn aloitus sopimuksen mukaan tai viimeistään joulukuussa 2019.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa hallituksen puheenjohtaja Outi Säntti torstaina 5.9 klo 9 - 10 ja keskiviikkona 11.9 klo 9 - 10 puh 040 5969353.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen viimeistään 22.9.2019 osoitteessa www.psycon.fi/avoimet-tyopaikat.

Rakennusala, Tekniikka Insinööri, jätehuolto, toimitusjohtaja, johtaja, kehittäminen