(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Talous ja nuoret TAT

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Etsitkö merkityksellistä johtotehtävää, jossa pääset vaikuttamaan yhteiskuntaan ja rakentamaan tulevaisuuden Suomea? Talous ja nuoret TAT voi olla seuraava askeleesi.

TATissa kehität keskeiseltä paikalta sekä lasten että nuorten talous- ja työelämätaitoja ja autat heitä innostumaan yrittäjyydestä. TATin aikaansaannosta ovat muun muassa maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä, Kun koulu loppuu -media sekä toisen asteen opiskelijoille suunnatut Bisneskurssit. Ansiostamme nuori oppii osana koulupolkuaan toimimaan aktiivisena yhteiskunnan jäsenenä, hallitsemaan omaa talouttaan ja luotsaamaan itseään kohti tulevaa työelämää omien vahvuuksiensa avulla. TAT myös kehittää opettajien talousosaamista, tukee oppilaanohjausta ja tuottaa tutkimustietoa muun muassa nuorten tulevaisuudennäkymistä.

Yksi työn parhaita puolia on tulevaisuuteen ilolla katsova moderni ja yhteishenkeä huokuva asiantuntijaorganisaatio, josta kumpuaa hyödyllisiä ja vaikuttavia palveluita. Toiveemme on, että johtajana kannustat tiivistä yhteisöämme strategiamme pohjalta yhä rohkeampiin ja luovempiin saavutuksiin. Arvomme ovat tuloksellisuus, innostavuus, edelläkävijyys ja vastuullisuus.

Sen lisäksi, että olet osaajillemme hyvä johtaja, vastaat työssäsi kumppanuuksien ja rahoituksen hankkimisesta. Vaikutat aktiivisesti keskeisiin sidosryhmiin ja teet TATin toimintaa tunnetuksi. Et pelkää astua valokeilaan nuorten asioiden edistämiseksi. Tehtävä sopii sinulle, jos sinulla on jo johtamiskokemusta ja etsit seuraavaa haastetta.

Lisätietoja tehtävästä antavat hakuaikana keskiviikkoisin klo 10—14:

Mimma Silvennoinen / IMS Talent, puh. 040 513 9139

Kari Väisänen / TAT, puh. 0400 138 767

Jos sinulla on syntymäisillään vahva näkemys, miten TAT voisi ottaa harppauksen eteenpäin, kerro se meille!

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluettelon pyydämme lähettämään viimeistään 30.8.2019 sähköpostitse osoitteeseen imstalent@imstalent.com. Otsikoi sähköpostiviestisi TAT / toimitusjohtaja.