Toimitusjohtaja
Nivalan Teollisuuskylä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Haemme nyt

TOIMITUSJOHTAJAA

Vastaat tehtävässäsi Nivalan Teollisuuskylän johtamisesta ja strategian toteuttamisesta. Autat yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Nivalassa toimivia tai sinne sijoittumassa olevia yrityksiä menestymään. Teet vahvaa yhteistyötä alueen liike-elämän ja julkisen sektorin sidosryhmien kanssa. Raportoit tehtävässäsi Teollisuuskylän hallitukselle. Toimitusjohtaja kuuluu kaupunkikonsernin johtoryhmään.

Odotamme sinulta kokemusta teollisuuden tai liike-elämän vastuutehtävistä ja soveltuvaa koulutustaustaa. Talousosaaminen on tehtävässä merkittävässä roolissa. Kokemus rakennuttamisesta ja kiinteistöalalta sekä kansainvälisistä tehtävistä on eduksi. Olet toimintatyyliltäsi aloitteellinen, yrittäjähenkinen ja idearikas. Pystyt pitkäjänteiseen toiminnan kehittämiseen. Yhteistyö- ja vuorovaikutusvalmiutesi ovat vahvat ja pystyt käymään vaativia neuvotteluja rakentavassa hengessä. Odotamme sinulta vahvaa sitoutumista Nivalan alueen kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Heikki Laitala p. 040 726 3395 / heikki.laitala@personnel.fi ja Nivalan Teollisuuskylä Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jarmo Vuolteenaho p. 040 344 7400 / jarmo.vuolteenaho@nivala.fi.

Lähetä hakemus, ansioluettelo ja palkkatoivomus viimeistään 25.8.2019 verkkosivujen www.personnel.fi kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1288305
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nivala