(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Nykyisen toimenhaltijan jäädessä eläkkeelle etsimme

TOIMITUSJOHTAJAA

edistämään liiton jäsenyritysten toimintamahdollisuuksia sekä johtamaan liiton toimintaa ja toimistoa.

Seuraat aktiivisesti rakentamiseen vaikuttavia muutoksia, ja omaat kyvyn muodostaa selkeä näkemys LVI- ja talotekniikka-alan tulevaisuudesta. Johdat liiton työmarkkinatoimintaa ja olet mukana koko rakentamisen työehtoneuvotteluissa. Osallistut alan kansainväliseen toimintaan. Sinulla on hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot ja kykenet hyödyntämään digitaaliset mahdollisuudet liiton toiminnassa. Rakennat luontevasti verkostoja eri sidosryhmiin. Hallitset talousasiat ja toimit rationaalisesti painetilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan rakentamisen edunvalvonnan ytimessä sekä hyvin johdetun ja vakavaraisen liiton johtamistehtävän. Saat osaavan ja motivoituneen henkilöstön tuen työllesi.

Odotamme sinulta työkokemusta vaativista asiantuntija- tai esimiestehtävistä järjestössä tai yrityksessä taikka yhteiskunnallisista vaikuttamistehtävistä. Työhistoriaasi sisältyy vankka kokemus työsuhde- ja työmarkkina-asioista. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. OTM, VTM, DI), ja tehtävän edellyttämät suomen, ruotsin ja englannin kielen taidot.

Arvostamme aiempaa liittokentän tuntemusta ja kontakteja alan toimijoihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, varmimmin 7.8. klo 9-11 sekä 15.8., 20.8. ja 26.8. klo 14-16, välisenä aikana. Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Arespartnersin Nina Kuusinen, puh. 044 275 4654. Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets 1.9.2019 mennessä.