(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Tutkimuksen vaikuttavuuden tukisäätiö sr

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Tutkimuksen vaikuttavuuden tukisäätiö sr hakee

TOIMITUSJOHTAJAA

jolla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana käynnistämässä uutta säätiötä huippututkimuksen ja elinkeinoelämän risteyksessä.

Toimitusjohtajana johdat säätiön toimintaa sen hallituksen asettamien tavoitteiden mukaisesti, tuet aktiivisesti hallituksen työtä ja kehität säätiön toimintaa. Lisäksi organisoit ja valvot säätiön varainhoitoa, hoidat säätiön hallinnon, taloudenpidon ja viestinnän sekä pystytät tehokkaan hakemus- ja arviointiprosessin ja hallinnoit sitä.

Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa, tiedemaailman ja tutkimuksen tuntemusta sekä ymmärrystä elinkeinoelämän toiminnasta. Sinulla on myös tuntemusta sijoitustoiminnasta, hyvät organisointitaidot sekä viestintä- ja neuvotteluosaamista. Edellytämme sinulta aktiivista sidosryhmätyöskentelyä.

Tarjoamme näköalapaikan huippututkimuksen ja elinkeinoelämän rajapinnassa. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus rakentaa säätiön toiminta alusta alkaen. Tehtävä on itsenäinen ja vastuullinen. Toimen arvioidaan olevan osa-aikainen työmäärän puolesta.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:n kera viimeistään 11.8.  

Lisätietoja antaa säätiön hallituksen puheenjohtaja Lauri Oksanen, puh 050 584 2143 tai lauri.oksanen@nokia-bell-labs.com.