(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Kiinteistö Oy Turun Monitoimihalli

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Haemme nyt rakennusalan kokemuksen tai koulutuksen omaavaa

 

toimitusjohtajaa.

 

 

Päätehtäväsi on yhtiön operatiivisesta toiminnasta huolehtiminen.

Vastaat kiinteistöjen yleishallinnosta, taloushallinnosta, yhteyksistä sidosryhmiin ja henkilöstöstä. Merkittävä osa työstäsi liittyy kiinteistöjen ja hallitekniikan kunnossapitoon kuten talotekniikan ja kiinteistön hoidon suunnitteluun sekä töiden organisointiin ja valvontaan. Koordinoit hallien toimintaa ja rakennustöitä esim. tilaisuuksien yhteydessä.  Pidät yhteyttä tärkeimpiin yhteistyötahoihin ja muihin sidosryhmiin. Ymmärrät kannattavan liiketoiminnan periaatteet ja osaat tehdä tarvittavia toimia kannattavuuden parantamiseksi.  Kokemus hallitustyöskentelystä katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta kokemusta kiinteistöjen manageroinnista tai teknisestä isännöinnistä, yrityksen talouden hoitamisesta sekä sidosryhmä- ja esimiestyöstä.  Rakennus- / kiinteistöalan koulutus katsotaan eduksi.

Persoonana olet yhteistyökykyinen, toimeen tarttuva, luotettava, asiat jämptisti ja luonnikkaasti hoitava. Toimit luontevasti ja aktiivisesti eri sidosryhmien kanssa ja osaat esittää asiat selkeästi.

Tarjoamme sinulle vakaan työnantajan, vaikuttavan ja vastuullisen roolin tiiviissä työyhteisössä ja mahdollisuuden tehdä töitä laajan sidosryhmäverkoston kanssa. Pääset toimimaan mielenkiintoisella toimialalla lähes jokaista turkulaista koskettavassa toiminnassa / tapahtumissa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin seniorikonsultti Hannele Larkovuo puh. 0400 714 113, maanantaina  17.6. klo 14-17 ja  tiistaina 25.6. klo 8-10.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si  palkkatoiveineen viimeistään 2.7.2019 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.