(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Vakuutuskeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Haemme nyt

Toimitusjohtajaa

vuoden lopussa eläkkeelle jäävän pitkäaikaisen toimitusjohtajamme seuraajaksi.

Tätä tarjoamme

Toimit organisaatioryhmän strategisena ja operatiivisena johtajana. Viet eteenpäin muuttuvan toimintaympäristön edellyttämää kehitystyötä; mm. lakisääteiset ja liiketoiminnalliset muutostarpeet, liikenne- ja potilasturvallisuuden kehittyminen sekä digitalisaation ja robotiikan hyödyntämiseen liittyvät tarpeet. Luontaisena verkostoitujana ja karismaattisena esiintyjänä toimit myös keskeisenä sidosryhmäyhteistyön lujittajana ja kehittäjänä sekä toimialan ajatusjohtajana ja vaikuttajana.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia yhteistyössä huippuasiantuntijoiden kanssa ja kehittää osaamistasi vakuutusalan laaja-alaisella näköalapaikalla valtakunnallisessa, arvostetussa ja meille jokaiselle turvaa tuottavassa organisaatiossa laajojen yhteiskunnallisten sidosryhmien rajapinnassa. Meillä sinua odottavat hyvähenkinen ja kannustava työyhteisö, reilu ja avoin johtamiskulttuuri sekä kilpailukykyiset edut.

Tätä odotamme

Olet kokenut liiketoiminnan ja asiantuntijaorganisaation johtaja ja kehittäjä. Henkilöjohtajana olet valmentava, innostava ja osallistava, ja ymmärrät hyvinvoivan ja sitoutuneen henkilöstön arvon. Olet aktiivinen verkostoituja sekä vahva ja rohkea vaikuttaja. Tunnet vakuutusalaa jo ennalta ja olet halukas syventämään osaamistasi laaja-alaisesti niin vakuuttamisen kuin sen taustalla vaikuttavien ilmiöiden osalta. Viestit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja kansainvälisessä yhteistyössä toimit luontevasti myös englanniksi. Omaat tehtävään soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon.

Toivottavasti kiinnostuit

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Eero Färkkilä (p. 050 3759292) 18.4. klo 9-11, 23.4. klo 14-16 ja 29.4. klo 9-12 sekä hallintojohtaja Jari-Matti Lifländer (p. 050 3633704) 24.4. klo 14-16, 25.4. 8-10 ja 30.4. 9-11.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 2.5. mennessä.­­­