(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Haemme

Toimitusjohtajaa

Toimitusjohtajana olet vastuussa Tuomi Logistiikan strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä ja kannattavuudesta. Hoidat yhtiön toimintaa asiakkaidemme edut huomioiden. Toimimme omistajiemme Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin sekä pirkanmaalaisten kuntien yhteishankinta- ja sidosyksikkönä. Rakennat ja kehität liiketoimintojamme aktiivisessa yhteistyössä omistaja-asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa. Olet luontaisesti yhteistyökykyinen sekä aktiivinen verkostoituja ja toimialasi vahva vaikuttaja.

Olet motivoiva ihmisjohtaja ja ymmärrät hyvinvoivan ja osaavan henkilöstön merkityksen yhtiön tuottavuudelle ja menestykselle. Innostat henkilöstöä hyvään asiakaskokemukseen sekä yhdessä kehittämiseen ja ymmärrät mm. digitalisaation tuomat mahdollisuudet liiketoiminnalle. Tuomi Logistiikalla työskentelee hankinnan ja logistiikan alan parhaita ammattilaisia ­­­­- tehtävänäsi on tukea heitä ja mahdollistaa osaajiemme jatkuva kehittyminen sekä kilpailukyky alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

Sinulta löytyy vahvaa kokemusta ja näyttöä strategisesta johtamisesta sekä tulosvastuullisesta toiminnasta. Ymmärrät muutosjohtamisen sekä viestinnän elintärkeän roolin organisaatiokulttuurin rakentamisessa. Arvostamme julkisen sektorin toiminnan tuntemusta sekä kokemusta monipuoliselta toimialaltamme. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme tehtävää rohkealle suunnannäyttäjälle yhteiskunnallisesti merkittävällä toimialalla. Yhdessä kehityksennälkäisen henkilöstömme kanssa luot jatkoa Tuomen menestystarinalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomi Logistiikan hallituksen puheenjohtaja Pekka Anttila p. 040 057 1147 ma 25.3. ja ke-pe 27.–29.3. klo 10–12 sekä ma-ti 1.–2.4. ja to-pe 4.–5.4. klo 8–12 ja muina aikoina Personnel Groupin toimitusjohtaja Ari Juvonen p. (03) 3138 0444.

Hae tehtävään jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 7.4.2019 mennessä www.personnel.fi sivujen kautta.