(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Hämeen uusyrityskeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Haluaisitko sinä antaa panoksesi Hämeenlinnan seutukunnan yritystoiminnan menestykselle ja jatkaa eläkkeelle jäävän edeltäjäsi ansiokasta työtä?

TOIMITUSJOHTAJA / YRITYSNEUVOJA

Toimenkuvasi tulee olemaan kaksijakoinen. Toimitusjohtajana vastaat hallituksen ja työvaliokunnan toiminnallemme asettamien strategisten päämäärien ja tavoitteiden toteutumisesta ja operatiivisen toiminnan tehokkuudesta sekä aktiivisesta sidosryhmäyhteistyöstä. Yritysneuvojana konsultoit ja tuet asiakkaitamme matkalla kohti yrittäjyyttä tai yritystoiminnan muutostilanteissa. Raportoit tehtävässä hallitukselle ja työvaliokunnalle sekä toiminnan avainluvuista myös muille sidosryhmille. Omassa organisaatiossamme työskentelee lisäksesi toinen yritysneuvoja. Yhdessä neuvonantajaverkoston kanssa muodostamme asiakkaidemme tueksi noin kahdensadan henkilön sidosryhmäverkoston.

Toimitusjohtajan rooliin liittyen tehtäviisi kuuluu lakisääteisten vastuiden lisäksi seuraavia asiakokonanaisuuksia: yhdistyksen talousasioiden hoitaminen yhdessä tilitoimiston kanssa, toimintaa tukevien yhteistyökumppaneiden ja neuvonantajien hankinta sekä sopimusten laadinta, jäsenmaksu- ja kuntatukiasiat, hallituksen, työvaliokunnan ja yhdistyksen sääntömääräisiin kokouksiin liittyvät valmistelut ja järjestelyt sekä talousarvioesitykset ja toimintasuunnitelman laadinta. Toimit luonnollisesti myös esimiesasemassa. Lisäksi huolehdit monipuolisesti yrityksen toimintaan liittyvästä viestinnästä ja eri sidosryhmiin suuntautuvasta aktiivisesta suhdetoiminnasta. Työajastasi merkittävä osuus on yritysneuvojan tehtäviä, joita ovat yritystoiminnan käynnistämiseen liittyvät neuvonta- ja asiantuntijatapaamiset, puhelinkonsultaatiot, asiakkaiden edelleen ohjaaminen neuvonantajaverkoston asiantuntijoiden luokse sekä erilaiset luentotyyppiset tilaisuudet mm. oppilaitoksissa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla vahvaa kutsumusta ja valmiuksia olla tukemassa yrittäjyydestä kiinnostuneita matkalla elinkelpoiseen yritystoimintaan. Tehtävässä on mahdollista menestyä hyvin erilaisella työkokemus- ja osaamistaustalla. Voit olla työskennellyt aiemmin yritysneuvojana tai elinkeinotoimintaa tukevissa muissa rooleissa. Yhtä hyvin voit olla liike-elämän palveluksessa esimies- ja johtorooleissa kannuksesi hankkinut osaaja. Arvostamme korkeakoulututkintoa sekä kokemusta valmentamiseen ja konsultointiin rinnastettavista tehtävistä. Eduksesi luemme verkostoitumisesi Hämeenlinnan seutukunnan yritysten ja yhteisöjen keskuudessa. 

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamusta sidosryhmien parissa. Sinulla hyvät suunnittelu- ja organisointitaidot sekä aitoa halua tukea asiakkaitamme matkalla yrittäjyyteen. Sinulle on luontaista verkostoituminen kaikkien työsi kannalta olennaisten sidosryhmien kanssa. 

Tarjolla on todellinen vaikuttajan paikka Hämeenlinnan seutukunnan yrityselämän kasvussa. Pääset myös työskentelemään yhteistyössä mielenkiintoisten sidosryhmien kanssa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötalo Voimassa Jani Kallio numerossa 010 311 3880.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen www.voima.info -sivujen kautta.