(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA
Suupohjan Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Pankin liiketoiminnan kehittämisessä korostuu kyky hyödyntää kehittyvän teknologian ja digitaalisuuden mahdollisuuksia sekä valmius tunnistaa uusia näkökulmia pankin kasvun ja menestyksen vauhdittamiseksi.

Nykyisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle loppuvuodesta 2019 haemme  Suupohjan Osuuspankin pääkonttoriin Kauhajoelle toimitusjohtajaa vastaamaan strategisesta johtamisesta omistajien tavoitteiden mukaisesti.

 

Toimitusjohtaja on vastuussa pankin operatiivisesta hallinnosta pankin hallituksen antamia ohjeita noudattaen. Tärkeimpänä tehtävänä ovat pankin strategian muotoileminen ja jalkauttaminen. Lisäksi toimitusjohtajalta vaaditaan liiketoiminnan tuloksellisuutta ja hyvää henkilöstöjohtamista. Toivomme toimitusjohtajalta kykyä pitkän tähtäimen suunnittelu- ja strategiatyöhön sekä laajaa kokonaisnäkemystä pankki- ja rahoitusalasta.

POP Pankki –ryhmän suurimman pankin toimitusjohtajalla on keskeinen rooli pankkiryhmän sisäisessä yhteistyössä ja muissa merkittävissä sidosryhmäyhteyksissä. 

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vankka kokemus pankki- ja rahoitusalalta johtotason tehtävistä. Kyky strategiseen ja operatiiviseen johtamiseen sekä taidot kehittää liiketoimintaa muuttuvassa ympäristössä antavat hyvät edellytykset tehtävässä menestymiselle. 

Suupohjan Osuuspankki on menestyvä ja kehittyvä valtakunnallisesti toimiva paikallinen pankki. Pankin liiketoiminnan kehittämisessä korostuu kyky hyödyntää kehittyvän teknologian ja digitaalisuuden mahdollisuuksia sekä valmius tunnistaa uusia näkökulmia pankin kasvun ja menestyksen vauhdittamiseksi. Kyky uudistaa toimintaa, kehittää asiakaskokemusta ja hakea kannattavaa kasvua ovat tärkeitä, unohtamatta pankin arvoja ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. 

Arvostat paikallisuutta ja osuustoiminta on lähellä sydäntäsi. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kyky rakentaa verkostoja. Etsimme toimitusjohtajaa, joka sitoutuu asiakkaisiimme, pankkiimme sekä toimintojemme kehittämiseen pitkällä tähtäimellä. Tarjoamme sinulle merkittävän tehtävän näköalapaikalla ja mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa pankin menestymiseen. Saat johdettavaksesi osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si viimeistään 3.2.2019 Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-13466. Lisätietoja antavat Mercuri Urvalin seniorikonsultit Ari Rantala, puh. 040 822 7042 ja Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524.