(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Tampereen Autokuljetus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Otat kokonaisvastuun Tampereen Autokuljetus Oy:n liiketoiminnasta ja tuloksesta. Olet vahvasti mukana myyntitoimintojen, palveluvalikoimien ja liiketoiminnan kehittämisessä. Tehokkuus, taloudellisuus ja tuloksellisuus ovat toimintasi keskiössä. Toimitusjohtajana luot ja pidät yllä hyviä suhteita asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja muihin yritystä lähellä oleviin sidosryhmiin. Olet innostava ja positiivinen asioihin vaikuttava henkilöjohtaja, jolla on johtamisessa tarvittavaa jämäkkyyttä ja tilannetajua.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta ja vahvaa kokemusta vastaavista tulosvastuullisista johtotehtävistä merkittävän kokoisessa liiketoiminnassa. Kokemus maanrakennus-/kuljetusliiketoiminnan johtamisesta katsotaan eduksi. Tarjoamme haasteellisen tehtävän pitkäjänteisesti toimivassa, taloudellisesti vakaassa yrityksessä.

Lisätietoja yrityksestä tästä avaintehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, puh. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 29.1.2019 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.