(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Kiertokapula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Nykyisen toimitusjohtajamme jäädessä eläkkeelle keväällä 2019 meillä on nyt haussa

TOIMITUSJOHTAJA

tekemään kanssamme vastuullisia ympäristötekoja. Pääset rakentamaan tulevaisuutta taloudellisesti ja liiketoiminnallisesti hyvässä kunnossa olevassa yrityksessä osaavan henkilöstön ja hyvien yhteistyökumppanien kanssa.

Toimenkuvasi on johtaa Kiertokapulan liiketoimintaa hallituksen asettamien strategisten päämäärien, visioiden, tavoitteiden ja arvojen mukaisesti. Osakeyhtiölain toimitusjohtajalle sanelemien vastuiden ja tehtävien lisäksi kehität ja uudistat Kiertokapulan toimintaa, etsit uusia yhteistyömahdollisuuksia, pidät yllä hyviä suhteita yhteistyökumppaneihin, omistajakuntien päättäjiin ja viranomaisiin sekä johdat henkilöstöä. Olet aktiivisesti mukana yrityksen operatiivisessa liiketoiminnassa, jalkautat strategisia päämääriä operatiiviseen toimintaan ja mahdollistat esimiesten kautta henkilöstön onnistumisen tehtävissään ja koko organisaation tavoitteisiin pääsyn. Kannat myös kokonaisvastuun yhteistyökumppaneiden ja palvelutoimittajien kilpailutuksesta, valinnasta ja yhteistyösopimuksista sekä liiketoiminnan ympäristö- ja muun yleisen lainsäädännön mukaisuudesta.

Tehtävään sisältyy merkittävä määrä erilaista sidosryhmäyhteistyötä ja vaikuttamista. Kiertokapulalla on vahva halu olla mukana kehittämässä alansa toimintaa. Toimitusjohtajamme on ollut mm. Suomen Kiertovoima Ry:n hallituksessa ja tehnyt tiivistä yhteistyötä alan toimijoiden kanssa. 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua pätevyyttä. Sinulla tulee olla osaamista ja kokemusta liiketoiminnan johtotehtävistä, hyvää ymmärrystä talousasioista ja kykyä rakentaa menestystä osaavan henkilöstön vahvuuksien kautta. Jätealan ja kiertotalouden tuntemus on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet  yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamusta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien parissa. Uudistamis- ja kehittämishalu kuuluvat vahvasti luonteenpiirteisiisi.

Tarjolla on todellinen vaikuttajan paikka vahvaan arvostukseen nousseella ja voimakkaasti kehittyvällä ympäristöalalla ja niin alueellisesti kuin kansallisestikin merkittävän toimijan palveluksessa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötalo Voimassa Jani Kallio numerossa 010 311 3880 tai jani.kallio@voima.info ja Miia Roisko numerossa 050 512 8331 tai miia.roisko@voima.info.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen www.voima.info -sivujen kautta.