(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
VOAS / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2018

Vaasan opiskelija-asuntosäätiö on toiminut yli 40 vuotta paremman opiskelija-asumisen puolesta Vaasassa. Säätiö hankkii tarkoituksenmukaisia, hintatasoltaan kohtuullisia opiskelija-asuntoja ja vuokraa näitä Vaasan kaupungin alueella toimivien oppilaitosten opiskelijoille. VOAS on yleishyödyllinen eli voittoa tavoittelematon säätiö ja tällä hetkellä meillä on noin 3000 asuntopaikkaa sekä lisäksi toimisto-, liike-, nuoriso- ja päiväkotitiloja. Vuosittainen liikevaihto on 10,4 milj.euroa. Lue lisää meistä: www.voas.fi.

Haluatko vaikuttaa tuhansien nuorten elämänlaatuun? Etsimme nyt

toimitusjohtajaa

Tule navigoimaan toimintaamme vastuullisesti ja pitkäjänteisesti kohti mielenkiintoista tulevaisuutta. Toimitusjohtajana vastaat VOASin toiminnan johtamisesta sekä taloudellisesta kannattavuudesta ja kehittämisestä hallituksen strategisten linjausten mukaisesti. Olet toimeen tarttuva, analyyttinen ja positiivista henkeä luova kiinteistöalan huippuosaaja. Kiinteistökannan hallinta ja strateginen kehitys vaativat myös erinomaisia projektinhallintataitoja, lainsäädännön hyvää tuntemista, halua rakentaa hyviä yhteistyösuhteita sidosryhmiin sekä sitkeyttä ja systemaattisuutta asioiden läpiviemisessä.

Odotamme hakijalta vähintään 5 vuoden kokemusta kiinteistöalalla sekä hyvää suomen ja ruotsin suullista ja kirjallista taitoa. Sinulla voi olla kaupallinen, juridinen tai rakennustekninen koulutustausta, mutta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Meillä kaikkea ei tarvitse tehdä ja osata itse. Toimitusjohtajana pääset osalliseksi kaksikielistä, rentoa ja asiantuntevaa n. 10 hengen tiimiä. VOAS on myös Suomen opiskelija-asunnot SOA ry:n jäsen, joten aktiivisella toimijalla on erinomaisia mahdollisuuksia saada sparrausta, koulutusta ja ideoita tehtävän menestykselliseen hoitamiseen. Toimintaympäristön muutokset tarjoavat mielenkiintoisia haasteita ja pääset aloittamaan hyvistä lähtökohdista.

Kuulostaako tämä sinun paikaltasi?

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Teemu Lönnmark, puh. 040 843 4021 ja MPS-konsultti Daniel Särs to 20.12. klo 13–16, puh. 041 435 5035. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 30.12.2018 mennessä.