(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA
Abena Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Tehtävässä vastaat Abena Finland Oy:n kasvuun tähtäävän strategian jalkauttamisesta ja toteuttamisesta sekä henkilöstön johtamisesta.

Tehtävässä vastaat Abena Finland Oy:n operatiivisesta ja strategisesta johtamisesta. Tavoitteenasi on kehittää yrityksen toimintaa ja asiakaskokemusta kannattavaa kasvua rakentaen. Päivittäisten hallintotehtävien lisäksi keskeisiä työtehtäviä ovat määritellyn, kasvuun tähtäävän strategian jalkauttaminen ja toteuttaminen sekä henkilöstön johtaminen. Liiketoiminnan kehittämisessä olennaista on myynnin, logististen toimintojen, IT-infrastruktuurin ylläpitäminen, rakentaminen ja kehittäminen. Toimitusjohtajana vastaat liiketoiminnan tuloksellisuudesta sekä liiketoiminnan organisoinnista ja raportoinnista.

Aikaisempi kokemus terveydenhuollon toimialueelta ja hyvä kokonaisnäkemys terveydenhuollon tuotteista katsotaan eduksi. Hyvät suhdeverkot toimialalta tukevat menestystäsi. Sinulla on vahva esimiestausta ja johdat joukkojasi innostavalla ja myynnillisellä otteellasi. Kyky strategiseen ja operatiiviseen johtamiseen sekä kokemus strategian toteuttamisesta luovat edellytykset tehtävässä menestymiselle. Toivomme sinulta myös pitkäjänteisyyttä ja sitoutumista pitkän tähtäimen suunnittelu- ja strategiatyöhön. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme palkitsevan tehtävän alan kehityksen huipulta sekä kilpailukykyisen kokonaispalkkauksen. Abenassa sinulla on mahdollisuus haastaa itsesi ja olla mukana yrityksen kehityksessä sekä vahvistaa sen markkina-asemaa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Ari Pekka Kivinen, 050-564 6606. Lähetä englanninkieliset CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveella varustettuna mahdollisimman pian, mutta viimeistään tiistaina 13.11.2018 osoitteessa www.mercuriurval.fi , FI-13313.