(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Helsingin kaupungin asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Haluatko olla mukana tekemässä Helsingin parhaita vuokrakoteja? Haemme toimitusjohtajaa hoitamaan Heka Itä Oy:n hallintoa osakeyhtiölain, yhtiön hallituksen sekä emoyhtiö Helsingin kaupungin asunnot Oy:n (Heka) ohjaamana. Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän Suomen suurimman vuokra-asunto-omistajan alueellisessa isännöinti- ja huoltoyhtiössä.  

Toimitusjohtajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa vähintään AMK- tai opistotasoista koulutusta, vahvaa kokemusta johtamis- ja esimiestehtävistä sekä laajaa käytännön kokemusta kiinteistöalalta. Luemme eduksi ARA-kiinteistöjen hallinnoinnin ja asukastoiminnan tuntemuksen.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta tuloshakuiseen työskentelyyn, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä sidosryhmätyöskentelyyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jaana Närö, Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka), puh. 040 689 0995, seuraavina aikoina:

  • tiistaina 6.11. klo 9–11  
  • perjantaina 9.11. klo 9–11.  

Hakuaika päättyy perjantaina 23.11.2018. Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen Hae paikkaa -linkin kautta. Rekrytoinnissa avustaa Profos Executive Search.Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) on Helsingin kaupungin omistama yhtiö. Heka on noin 48 000:lla Helsingissä sijaitsevalla ara-vuokra-asunnollaan Suomen suurin vuokranantaja. Noin 15 prosenttia helsinkiläisistä asuu Hekalla. Heka-konserni muodostuu Helsingin kaupungin asunnot Oy -nimisestä emoyhtiöstä ja viidestä alueyhtiöstä: Heka Etelä Oy, Heka Itä Oy, Heka Kaakko Oy, Heka Koillinen Oy ja Heka Länsi Oy. Alueyhtiöt vastaavat Hekan asuntojen isännöinnistä, huollosta ja asukkaiden asiakaspalvelusta. Konsernin talous- ja henkilöstöhallinto on keskitetty emoyhtiölle, joka ohjaa alueyhtiöiden toimintaa sekä vastaa vuokratalojensa pääomatalouden hallinnasta ja sen suunnittelusta. Heka-konsernissa työskentelee yli 600 asumisen ammattilaista. Suurimmat henkilöstöryhmämme ovat kiinteistöhuolto ja siivous. Heka on savuton työpaikka. Lue lisää Hekasta osoitteesta www.hekaoy.fi.