(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA
Bermanto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Bermanto Oy:n hallitus hakee yhtiölle uuden toimitusjohtajan, nykyisen siirtyessä yhtiössä toisiin tehtäviin. Toimitusjohtajalla on vastuu yrityksen kokonaistoiminnan organisoinnista, liiketoiminnan kehittämisestä sekä kannattavan kasvustrategian toteutuksesta Bermanto 360-palvelumallia hyödyntäen.

Aluksi toimitusjohtajan tehtävien kärjessä ovat organisaation rakenteen arvioiminen, prosessien tarkistaminen ja systemaattinen kehittäminen sekä kokonaisvaltainen tehokkaan, laadukkaan ja tuloksekkaan toiminnan organisoiminen ja tukeminen.

Rekrytoitavalta uudelta toimitusjohtajalta odotetaan, että hän ottaa organisaation ripeästi haltuunsa ja tempaa henkilöstön mukaansa. Hänellä on kokemusta ja tarkkaa ymmärrystä käytännön työmaatoiminnoista johtaja- tai esimieskokemuksensa taustalla. Tehtävässä vaaditaan joko korkeakoulututkintoa tai vankkaa kokemusta rakennus- tai rakennustuotealalta.

Luonteeltaan uusi toimitusjohtaja on määrätietoinen, jämäkkä ja luotettava. Hän omaa erinomaiset henkilöstöjohtamisen taidot ja on ulospäinsuuntautunut sekä vuorovaikutteisesti mukana myös markkinoinnissa ja avainasiakassuhteiden kehittämisessä.

Työ on kokopäiväistä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Toimitusjohtajan toimipaikka on Vantaalla tai Lahdessa, edellyttäen liikkuvuutta myös muualla.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Juha Hetemäki (puh. +358 40 503 2797) 2.11. kello 14-16 ja 6.11. kello 14-16.
 

Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 16.11.2018 mennessä hakemukset@norilo.fi