(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä eläkkeelle, haemme alueosuuskauppaamme uutta

TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtajana vastaat SSO:n liiketoiminnan kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä johtoryhmäsi kanssa. Keskeisiä tavoitteitasi lähivuosille ovat SSO:n hyvän kannattavuuden sekä vahvan markkina-aseman turvaaminen kaikilla toimialoillaan, ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottamisen varmistaminen asiakasomistajille kaikessa palvelutarjonnassamme sekä henkilöstömme korkean työtyytyväisyyden varmistaminen hyvällä henkilöjohtamisella.

Uudelta toimitusjohtajalta edellytämme vankkaa liikkeenjohtokokemusta ja näyttöjä tuloksista kuluttajaliiketoiminnassa: kokemus monialayrityksen johtamisesta on sinulle merkittävä lisäetu. Olet jo osoittanut kykysi sekä toimivien strategioiden kehittäjänä että toimeenpanijana. Tunnet hyvin kuluttajakaupan suuret megatrendit ja muutoshaasteet, olet uudistushenkinen ja sinulla on kyky rakentaa tulevaisuutta.

Ihmisten johtajana olet kannustava keulakuva ja sinulla on kyky innostaa koko organisaatio yhteisten tavoitteiden taakse: olet myös taitava verkostoituja suhteessa sidosryhmiimme. Talouden tunnusluvut ja ohjaus ovat myös vankkaa osaamisaluettasi. Osuustoiminnallisen omistuksen ymmärtäminen ja kyky johtaa liiketoimintaa S-ryhmän periaatteiden ja arvojen mukaisesti on myös onnistauksesi tärkeää. Edellytämme sinulta myös pitkäjänteistä sitoutumista talousalueelle SSO:n keulakuvana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista näköalapaikkaa ja mahdollisuutta olla rakentamassa alueen merkittävimmän kaupan alan yrityksen tulevaisuutta sekä kyvykkään organisaation johdettavaksesi.

Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Arespartnersin seniorikonsultti Erkki Levä, puh. 040 181 9695 (varmimmin ti 16.10 klo 15-17 tai pe 19.10 klo 8-10). Voit jättää myös luottamuksellisen soittopyynnön Nina Kuusiselle, puh. 044 275 4654. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta 29.10.2018 mennessä.