(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Hirsala Golf

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haluatko olla kehittämässä uudistuvaa golfkeskusta? Oletko Hirsala Golfin uusi

Toimitusjohtaja

Tehtävässä johdat Hirsala Golfin päivittäistä toimintaa, henkilöstöä, viestintää, taloutta ja yhteistyötä golf-seuran ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Kehität aktiivisesti kentän toimintaa ja siihen liittyviä palveluita sekä rakennat kaupallisesti kestäviä yhteistyösuhteita ja -kumppanuuksia.

Odotamme sinulta tuloksellista johtamiskokemusta sekä kokemusta palvelukehityksestä. Olet ihmisläheinen johtaja, jolla on näkemystä ja kyky kehittää Hirsala Golfin palvelutoiminta seuraavalle tasolle. Sinulla on kokemusta kannattavan liiketoiminnan pyörittämisestä sekä näyttöä tuloksellisesta asiakastyöskentelystä ja yhteistyökumppaneiden hankinnasta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Olet innostava ja  intohimoinen palvelukehittäjä, jolla on kyky viedä näkemyksensä käytäntöön ja asiat maaliin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän upeassa golf-yhteisössä sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden johtaa ja kehittää uudistuvaa Hirsala Golf Oy:tä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si (osoitteessa www.momentous.fi) viimeistään 14.10.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tuija Autio, 040 569 0009, Momentous Executive Search Oy:stä. Tavoitat hänet parhaiten ke 3.10. klo 13 – 14.30.