(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA
Suomen Talokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Talokeskus on kiinteistötoimialan asiantuntijapalveluja tuottava yhtiö, jolla on tuleville vuosille vahvat kasvutavoitteet. Lähdetkö sinä johtamaan niiden toteuttamista?

Talokeskus Yhtiöt Oy on vuoden 2018 aikana myynyt ohjelmisto- ja kestävän kehityksen liiketoiminnot ja sen muu toiminta keskitetään jatkossa Suomen Talokeskus Oy:lle, joka keskittyy rakentamisen asiantuntijapalveluiden tuottamiseen. Palveluvalikoimaan kuuluvat uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamispalvelut sekä erilaiset kuntotutkimukset ja esiselvitykset. Toimitusjohtajana vastaat yhtiön operatiivisesta johtamisesta ja liiketoiminnan tuloksellisesta kehittämisestä strategisten tavoitteiden mukaisesti. Organisaatiossa on yli sata rakentamisen asiantuntijaa, joiden johtaminen ja tukeminen on oleellinen osa tehtävääsi. Lisäksi ylläpidät ja kehität omalla esimerkilläsi yrityksen asiakaslähtöistä toimintatapaa. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä ja raportoit Suomen Talokeskus Oy:n hallitukselle.

Sinulla on hyvät näytöt tulosvastuullisesta liiketoiminnan ja asiantuntijaorganisaation johtamisesta. Erityisesti arvostamme konsulttiliiketoiminnan ja korjausrakentamisalan monipuolista kokemusta. Lisäksi toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto. Olet päämäärätietoinen ja asiakaslähtöinen liiketoiminnan kehittäjä, joka sitoutuu ja sitouttaa myös ympärillään olevat ihmiset asetettuihin tavoitteisiin. Osaat johtaa, tukea ja innostaa organisaatiosi asiantuntijoita, mutta yhtä lailla vakuutat ja motivoit myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Talokeskus tarjoaa nälkäiselle ja kehityshakuiselle johtajalle erinomaiset mahdollisuudet kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa osaavien asiantuntijoiden kanssa.

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa osoitteessa www.mercuriurval.fi (Ref.no FI-12992) viimeistään 30.9. Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Mercuri Urvalissa Group Director Aki Hyryläinen +358 400 200 878. Käsittelemme kaikki hakemukset ja yhteydenotot luottamuksellisesti.