(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
WasaGroup Oy / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2018

WasaGroup-konserni on Suomen nopeimmin kasvava kiinteistö- ja rakennusalan toimija. Konsernin toimialat kattavat koko kiinteistö- ja rakennusalan kentän kiinteistö- ja hankekehityksestä suunnitteluun, rakennuttamiseen ja urakointiin sekä konevuokraukseen ja työmaapalveluihin sekä kiinteistövarainhoidosta kiinteistösijoittamiseen ja -rahastojen toimintaan. Pääkonttorimme sijaitsee Vaasassa, ja meillä on toimipiste myös Helsingissä. Toimialueemme on koko Suomi. Työllistämme n. 130 kiinteistö-, rakennus- ja rahoitusalan ammattilaista.

WasaGroup-konsernissa kannustetaan ja tarjotaan mahdollisuus kehittää itseään ja osaamistaan. Arvostamme monipuolista osaamista, ja konsernin ammattilaiset pääsevätkin osallistumaan laajoihin kiinteistö- ja rakennusalan projekteihin osana monialaista tiimiä.

WasaGroup-konserniin kuuluvat:

  • Emoyhtiö WasaGroup Oy
  • Suunnittelutoimisto WasaPlan Oy
  • Rakennusliike WasaCon Oy
  • Konevuokraamo WasaTrade Oy
  • Rahastonhoitaja WasaGroup Funds Oy

Toiminnan edelleen kasvaessa haemme joukkoomme

Toimitusjohtajaa

Toimit kokemuksestasi riippuen alkuvaiheessa operatiivisena johtajana ja yhdessä suunnitellun urakehityksen myötä ensin WasaGroup Oy:n ja myöhemmin koko konsernin toimitusjohtajana. Sinulla on kokonaisvastuu liiketoiminnan operatiivisesta johtamisesta ja sen kehittämisestä tavoitteena kasvun ylläpitäminen. Tulosvastuullisena johtajana toimit myös motivoivana esimiehenä.

Olet kokenut liiketoiminnan ammattilainen, joka on tottunut tulosvastuuseen, strategian suunnitteluun ja toimeenpanoon. Sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä liiketoiminnan johtamisesta nopeasti kasvavassa organisaatiossa. Työkokemuksen kautta hankittu osaaminen ja työasenteesi ovat koulutustaustaasi tärkeämpää. Pääasiallinen työskentelypaikkakunta on Vaasa, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen näköalapaikan kiinteistö- ja rakennusalalla sekä aidon mahdollisuuden ryhtyä konsernin osakkaaksi.

Liiketoimintamme on täysin ainutlaatuista niin Suomessa kuin Pohjoismaissakin. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuutta!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si MPS Uratorilla osoitteessa uratori.mps.fi 23.9.2018 mennessä.

www.wasagroup.fi

Katso myös: Työnantajaesittelyssä WasaGroup