(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Kuohu – Kangasalan Uimahalli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Etsimme nyt Kangasalan Uimahalli Oy:lle

TOIMITUSJOHTAJAA

Tehtäväsi on vastata Kuohun liiketoiminnasta kokonaisvaltaisella otteella. Vastaat henkilökohtaisesti taloudesta, myynnistä ja markkinoinnista sekä yhteistyökumppanisuhteista. Teet tiivistä yhteistyötä Kangasalan kaupungin liikunta- ja vapaa-ajan palveluiden, Kangasala-talon, Business Kangasalan ja kohta viereen valmistuvan hotellin kanssa. Osallistut myös liikunta- ja vapaa-aikapalveluiden tapahtumien järjestämiseen. Suoria alaisia Sinulla ei ole, koska kaikki toiminnot ja palvelut tuotetaan ostopalveluina ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tehtävään voidaan jatkossa liittää myös muiden kaupungin osakkuus- ja omistusyhteisöjen toimitusjohtajuus.

Sinulla on vahva kokemus yrityksen tai tulosyksikön johtamisesta sekä selkeät näytöt aikaisemmista onnistumisista. Talousosaamisesi on kunnossa ja Sinulla on markkinointi- ja viestintäosaamista ja pystyt toimimaan verkostoissa. Olet aktiivinen ja yhteistyökykyinen uusien mahdollisuuksien etsijä. Odotamme Sinulta pitkäjänteistä sitoutumista Kuohun toiminnan kehittämiseen ja tarjoamme vakaan kuntakonsernin tuen työllesi sekä tehtävän mukaisen kompensaation.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla yhtiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Salmelalle, p. 050 5526164 tai Personnel Group, toimitusjohtaja Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 16.9.2018 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.