(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
KIP Infra Oy / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2018

KIP Infra Oy toimii Kokkolan Suurteollisuusalueella, jossa kehitämme ja vuokraamme tiloja, sekä hallinnoimme yhtiön maaomaisuutta ja infraomistuksia. Alueen elinvoimaisuuden edistämiseksi toimimme aktiivisesti toimintaedellytyksien kehittämiseksi alueelle sijoittuville uusille ja nykyisille toimijoille. Lisätietoa löydät osoitteista: www.kipinfra.fi ja www.kip.fi.

Haemme nyt KIP Infra Oy:n pieneen tehotiimiin innovatiivista

TOIMITUSJOHTAJAA

kehittämään yhtiön omistuksia, toiminnan tuottavuutta varmistaen. Etsimämme henkilö pystyy tekemään vaativaa liiketoiminnallista kehitystyötä aktiivisessa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Hankkeiden toteutuksen johtaminen on oleellinen osa tehtäväkenttää, ja osana pientä työyhteisöä toimit määrätietoisesti tavoitteiden saavuttamiseksi, yhtiön strategiaa kirkastaen. KIP Infra Oy:n toimitusjohtaja tekee tiivistä yhteistyötä Kokkolan kaupungin, KIP Servicen sekä KIP -alueen yrityksien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista työotetta ja vahvaa taloudellista osaamista. Sinulla on useamman vuoden kokemus hankejohtamisesta sekä soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Hyvällä kielitaidolla kommunikoit selkeästi suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Toivomme sinulta kiinteistö- ja maaomaisuuksien hallinnon osaamista tai teollisuuden infrarakenteiden tuntemusta. Hyötyä on myös kokemuksesta sopimusten laadinnasta ja hallinnoinnista.

Etsimässämme henkilössä tärkeitä ominaisuuksia ovat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sinulla saa olla vahva näkemys asioiden eteenpäinviemisessä. Tarvittaessa osaat myös joustavasti sopeutua muuttuneisiin olosuhteisiin. Aktiivisena verkostoitujana nautit mahdollisuuksista hakea uusia lähestymistapoja toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme ainutlaatuista mahdollisuutta vaikuttaa KIP-alueen kehittymiseen. Itsenäisessä roolissa pystyt haastamaan itseäsi, ja samalla kun edesautat toiminnan sujuvaa kehittymistä, pääset myös rakentamaan vahvan verkoston. Onnistuminen tässä tehtävässä antaa erinomaisia puitteita monipuoliseen urakehitykseen.

Kuulostaako tämä sinun paikaltasi? Lisätietoja tehtävästä antaa vt. toimitusjohtaja Jonne Sandberg, puh. 044 780 9093. Yhteydenotot toivotaan ensisijaisesti 9.-10.8., ja sen jälkeen sähköpostitse: jonne.sandberg@kokkola.fi. Lisätietoa antavat myös 13.8. alkaen MPS-konsultit Riikka Vaaraniemi, puh. 020 746 9431 ja Daniel Särs, puh. 020 746 9620.

Täytä hakemuslomake ja liitä CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 19.8.2018 mennessä.